Horner i Volf na ratnoj nozi

Formula 1 9. jun. 202112:433 komentara
Podeli:
Mark Thompson/Getty Images

Kristijan Horner i Toto Volf, prvi ljudi Red Bula i Mercedesa, ušli su u žestokom verbalni sukob posle trke za Veliku nagradu Azerbejdžana.

Razmena žestokih reči počela je pre nekoliko nedelja kada se raspravljalo o upotrebi krilica na bolidima Formule 1. Horner je u Bakuu rekao Volfu „da mu je je bolji da drži usta zatvorenim“, na šta je Volf rekao da je „Horner kao vetrovka, koja samo želi da bude u centru pažnje“.

povezane vesti

Komentari su kasnije postajali sve oštriji da je sedmostruki šampion sveta Luis Hamilton predložio da stave bokserkse rukavice i sve reše u ringu.

Volf je novi ispad imao po završetku Velike nagrade Azerbejdžana kada je javno kritikovao Hamiltona i Botasa zbog loše trke u Bakuu, gde Mercedes nije osvojio nijedan bod.

Volf javno govori o problemima u svom timu. Sa tim se nikada nisam slagao, ali to je očigledno neki njegov način da motiviše ekipu“, rekao je Horner i dodao „ Ne treba da gledamo u tuđe dvorište. Moramo da radimo da ispravimo svoje greške i pokušamo da u nastavku sezone budemo još bolji“.

Red Bul trenutno vodi u šampionatu konstruktora, dok je Maks Ferstapen na čelu karavanu u konkurenciji vozača.

Komentari

Vaš komentar