Horner: Nije to arogancija, već samopouzdanje

Formula 1 26. feb 202217:00 > 17:1010 komentara
Podeli:
Mark Thompson/Getty Images

Šef tima Red Bula Kristijan Horner istakao je da sve u timu izuzetno motiviše broj 1, koji se nalazi na bolidu aktuelnog šampiona Maksa Ferstapena.

Ferstapen je prošle godine u uzbudljivoj završnici došao do titule šampiona, pa će u narednoj sezoni na njegovom RB18 bolidu stajati #1.

„Dodavanje tog broja na vozilo, posle svih nedaća kroz koje smo prošli prošle godine, posle velike borbe, motivišuće je za sve u timu. Sada ćemo se boriti da ga zadržimo“, rekao je Horner.

Povezane vesti

„Može da se primeti poletnost u koraku svakog člana našeg tima, to nam daje samopouzdanje, a to je jako važna stvar u sportu. Nije to arogancija, već samopouzdanje“.

Prethodna tri dana u Barseloni su sprovedena prva testiranja.

„Lepo je vratiti se na stazu. Nova su vozila, sve je drugačije. Upoznajemo se još i sa našim bolidom, RB18, a povratna reakcija je dobra. Ponaša se kako smo i očekivali. Imali smo ohrabrujući start“.

Nova sezona počeće u Baherinu 20. marta.

„Svi to čekaju, svi žele da vide najbolje vozače na svetu, veliku borbu… Mislim da će Ferari biti tu ove godine, Meklaren izgleda dobro… Biće nekoliko kandidata. I ne zaboravimo Džordža Rasela, on će biti izuzetno važan“.

Sve trke Formule 1 moći ćete da gledate na kanalima Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar