Lando Noris ne veruje da je Meklaren toliko dobar

Formula 1 27. mar. 202111:30
Podeli:
Lando Norris
Hasan Bratic/picture-alliance/dpa/AP Images Formula 1 - GP Bahrain

Iznenađenje prvog dana nove sezone Formule 1 je bio definitivno Lando Noris. On je zauzeo treće mesto na prvom slobodnom treningu iza Maksa Ferstapena i Valterija Botasa, da bi na drugom bio odmah iza Holanđanina. Ipak Lando ne veruje da će Meklaren kroz ceo vikend zadržati tako dobar plasman.

U drugom treningu Noris je imao manje od stotinke zaostatka za Maksom Ferstapenom, ali čak ni taj podatak nije baš učinio da on bude euforičan pred prvu trku sezone. Kaže da nema baš poverenja u novi MCL35M i da je on zapravo na dobroj poziciji jer rivali nisu imali dobar prvi dan.

Malo sam iznenađen i mislim da smo samo poakzali više ritma od ostalih. Videćemo očigledno četiri uobičajna bolida na vrhu pretpostavljam. Međutim ko zna, možda budemo iznenađenje. Nisam se osećao toliko dobro u bolidu danas„, rekao je Lando Noris posle drugog treninga.

VESTI IZ F1

Nemam poverenje u bolid kakvo želim, posebno u srednje brzim i brzim krivinama. U jednoj krivini sam potpuno izgubio kontrolu nad bolidom. Nemam poverenje u bolid kao prošle sezone, ali postoji napredak na drugim poljima u poređenju sa prošlom godinom. Ne mora sve da bude bolje. Postoji prostor za napredak„, dodao je Britanac.

Interesantno ni Danijel Rikardo nije imao baš najlepše reči posle prvog dana u Bahreinu, ali poručuje da nije loše to što oba vozača ove ekipe imaju dobra vremena.

Komentari

Vaš komentar