Luis zamalo u Top Ganu: Najteži telefonski poziv u životu

Formula 1 9. avg 202210:00 > 10:077 komentara
Podeli:
Luis Hamilton
Lars Baron/Getty Images

Vozač Mercedesa Luis Hamilton otkrio je kako je malo nedostajalo da se pojavi u epizodnoj ulozi u nastavku blokbastera "Top Guna" - Maverik u kome glumi Tom Kruz.

Povezane vesti

Sedmostruki prvak sveta istakao je da je prijatelj sa čuvenim glumcem, ali da zbog obaveza u Formuli 1 nije mogao da prihvati „životnu ponudu.“

„On je jedan od najlepših ljudi koje sam ikad upoznao. Pozvao me na set pre mnogo godina kad su snimali ‘Na rubu vremena’. Vremenom smo izgradili prijateljstvo,“ rekao je Hamilton u intervjuu za magazin „Vanity Fair“.

Tridesetsedmogodišnji Britanac je ispričao i kako je kao dete gledao prvi deo „Top Gana“, a u ranoj mladosti maštao je o tome da postane pilot. Nakon što su u medije procurile glasine o nastavku filma, Hamilton je odlučio da je došlo njegovo vreme.

„Kad sam čuo da će izaći nastavak, pomislio sam: ‘Bože, moram da pitam Toma za šansu da to uradim.’ Rekao sam da me nije briga koja je to uloga. Spreman sam čak i da budem u pozadini,“ izjavio je vozač Mercedesa.

Kruz je Hamiltonu ponudio ulogu pilota borbenog aviona, ali snimanje je trebalo da se održi tokom sezone Formule 1.

„Ja sam perfekcionista. Vremenska ograničenja učinila su ovu misiju nemogućom. Najuznemirujući telefonski poziv koji sam ikada obavio bio je taj kada sam im rekao da ne mogu da učestvujem u snimanu,“ naglasio je Hamilton, šestoplasirani u šampionatu sveta posle 13 trka sa 112 bodova manje od lidera Maksa Ferstapena.

Sledeća trka je 29. avgusta u Belgiji uz prenos na Sport Klubu.

.

Komentari

Vaš komentar