Peres napravio šou za 130.000 ljudi u Gvadalahari

Formula 1 26. okt 202214:402 komentara
Serhio Peres
Marcos Ferro / Red Bull Content Pool

Vozač Red Bula Serhio Peres imao je sjajan uvod u svoju domaću trku, Veliku nagradu Meksika, pošto je na ulicama rodne Gvadalahare priredio šou kojem je prisustvovalo preko 130.000 ljudi.

Pročitajte još

Meksički automobilista je provozao šampionski bolid Sebastijana Fetela iz 2011. godine RB7 u centru Gvadalahare, oko spomenika La Minerva, ali i duž avenije Valjarta.

Peres je samo dan ranije pomogao svom timu da obezbedi titulu u konkurenciji konstruktora, čime je postao prvi Meksikanac u istoriji kojem je to pošlo za rukom, pa se može reći da je imao doček za pamćenje u rodnom gradu. Vozač Red Bula nije ostao dužan svima koji su se pojavili i koji su tako osetili moć V8 motora, kao što je slučaj bio pre nekoliko nedelja u Beogradu, kada se za volanom RB7 našao Dejvid Kultard.

Velika nagrada Meksika na programu je u nedelju, a kompletnu akciju iz Meksiko Sitija od petka možete da pratite na SK3. Peres će predstojećeg vikenda pokušati da postane prvi Meksikanac koji će slaviti na svojoj domaćoj trci, a ranije ove sezone je ostvario pobede u Monaku i Singapuru.

Komentari

Vaš komentar