Peres želi da pobeđuje i Ferstapena u Red Bulu

Formula 1 28. jan. 202112:322 komentara
Podeli:
Serhio Peres
Getty Images/Mark Thompson

Serhio Peres je samo na kratko ostao van Formule 1, nakon što je otpušten iz Rejsing Pointa, ali je posle veoma dobre sezone, u kojoj je došao i do prve pobede u karijeri, ubrzo potpisao ugovor sa Red Bulom.

Istini za volju, on je „samo” jednogodišnji i Meksikanac dobro zna da neće imati dovoljno vremena da se upozna sa timom. Peres će biti primoran da u kratkom vremenskom periodu dostigne nivo Maksa Ferstapena, pa čak i da bude bolji od njega, ako želi da ostane u redovima austrijskog giganta.

Danas sam drugačiji vozač, mnogo kompletniji i mogu da vidim potpunu sliku staze i da odaberem prave trenutke za kvalitetne manevre na samoj trci. Dobro znam da imam godinu dana da pokažem za šta sam sposoban”, prokomentarisao je svoju budućnost u timu Serhio Peres.

Moram da dostignem nivo koji pokazuje Maks Ferstapen, pa čak i da počnem da ga pobeđujem. Ekipi je potrebno interno takmičenje, kao što je bilo u danima Danijela Rikarda. Samo tako se možemo suprotstaviti Mercedesu i to nam je glavni cilj u 2021. godini”, zaključio je Meksikanac.

Komentari

Vaš komentar