Rasel: Bez reči sam, publika mi je donela sekund

Formula 1 17. jul. 20218:223 komentara
Podeli:
George Russell
Imago Sports

Džordž Rasel je po drugi put uspeo da se kvalifikuje među najboljih deset u jednom trkačkom vikendu Formule 1. S obzirom na to kakav bolid vozi, graniči se sa nemogućim da vozač Vilijamsa bude na osmoj startnoj poziciji.

Da sve bude još bolje Rasel je ovo najbolje startno mesto u bolidu Vilijamsa napravio pred domaćom publikom na Silverstonu.

VESTI IZ F1

Neverovatno, Dejmon Hil mi je rekao da publika donosi sekund i mislio sam da laže ali možda je u pravu. Neverovatna podrška, divan osećaj, drugi Q3 i nastavljamo dalje. Biti ovde, videti sve ljude, svi zajedno, sjajno je. Imao sam grozan prvi trening i trebalo je da se pokažem u kvalifikacijama„, rekao je Džordž Rasel.

Rasel je napravio ovaj rezultat u kvalifikacijama ali neće biti osmi na startu u nedelju već u subotu u spirnt trci koja traje pola sata. Redosledom koji se završi sprint trka će početi glavna trka u nedelju.

Mislim da će mnogi da igraju na sigurno jer žele dobru startnu poziciju u nedelju, ali mi ćemo ići jako. Želim da napredujem i da se borim sa momcima oko mene i da imam što bolju poziciju za nedelju. Tretiraću ovu subotu kao i svaku nedelju„, dodao je Rasel.

Sprint trka je u 17 i 25 i moći ćete da je gledate na Sport Klubu 1.

Komentari

Vaš komentar