Rasel neće više o Totovoj glavobolji: Voziću za Vilijams

Formula 1 10. dec. 202018:41
Podeli:
Džordž Rasel u Mercedesu
Pool via REUTERS/Tolga Bozoglu

Džordž Rasel je konačno dobio priliku da se pokaže na Velikoj nagradi Sahira, a nju je prihvatio oberučke. Bio je ozbiljan konkurent za pobedu ali se desio loš pit stop i pucanje pneumatika.

Rasel je dobio priliku da vozi umesto Luisa Hamiltona, a po svemu sudeći će još jednu šansu imati i u Abu Dabiju. Britanac je pokazao koliko može, no i pored toga i dalje će biti u Vilijamsu što i on sam očekuje.

Pretpostavljam da iz Totove perspektive, bar se nadam, da zbog mene ima glavobolje. Ne samo za 2022. možda i pre toga ga bude bolela glava zbog mene„, rekao je Rasel posle Velike nagrade Sahira.

Sada međutim mladi Britanac ne želi više da priča o tome da bi mogao da bude vozač Mercedesa i svestan je svoje realnosti u 2021. godini.

POVEZANE VESTI

Da to mi je izletelo iz srca u tom trenutku, očigledno da su emocije bile baš jake. Međutim na kraju krajeva imam ugovor i vozač sam Vilijamsa u 2021. godini„, potvrdio je Rasel pred Veliku nagrad Abu Dabija u kojoj bi trebalo da bude u bolidu Mercedesa.

Kaže da ako i bude opet u crnom bolidu neće osećati dodatni pritsak.

Lepo je da prepoznaju moj posao koji sam obavio prošle nedelje, ali prilazim vikendu identično. To je samo moj drugi vikend sa Mercedesom i imam još mnogo da učim i biće teško. Prošli vikend je premašio očekivanja. Valteri me je gurao od početka, bio je na pol poziciji, gurao me je tokom trke i bilo je teško. Sada se vraćamo na stazu koja je uobičajna, ali da biće odlična prilika još jednom„.

Komentari

Vaš komentar