Silverston pred punim tribinama?

Podeli:
REUTERS/Bryn Lennon

Stjuart Pringl, šef staze u Silverstonu, kaže da postoji mogućnost da se trka za „Veliku nagradu Velike Britanije“ u šampionatu Formule 1 održi pred punim tribinama.

Prema sadašnjem rasporedu, takmičenje za Britanski gran pri trebalo bi da se održi 18. jula. To je mesec dana posle isteka mera zatvaranja zbog pandemije koronavirusa prema planu premijera Borisa Džonsona.

povezane vesti

Opcija da imamo pune tribine je apsolutno na stolu. Tribine na Silverstonu nisu kao na fudbalskim ili teniskim mečevima. Naših 70.000 mesta je raspoređeno na skoro pet kilometara. Imamo mnogo prostora, sve je na otvorenom imamo mnogo izlaza i ulaza. Sve je moguće, ali jasno vam je da su to sada još uvek pretpostavke“, rekao je Pringl.

Karte za ovaj događaj su puštene u utorak u trenutku kada je Vlada Velike Britanije da će najverovatnije od 17. maja dozvoliti ograničeno prisustvo publike sportskim događajima.

Želim da na Silverstonu 2021. godine što je moguće više ljudi. To je za nas ekstremno važno i učinićemo sve da svi koji dođu budu maksimalno zaštićeni“, rekao je Pringl.

Komentari

Vaš komentar