VR: Ne znam da li sam najbolji u istoriji, jedan od…

Moto GP 21. apr 202016:22 > 16:28
Mirco Lazzari gp/Getty Images

Devetostruki svetski šampion u motociklizmu Valentino Rosi je na Instagramu razgovarao uživo sa bivšim fudbalskim asom Kristijanom Vijerijem. Razgovarali su o fudbalu, Valentinovom omljienom Interu, ali i o Doktorovim uspesima.

Valentino i Kristijan su razgovarali putem Instagrama, a takođe je ta konverzacija bila emitovana na Skaju.

Svakog dana je isto, mada mislim da sada napredujemo i nadam se da ću uskoro moći da uzmem auto ili motor da odem da se pozdravim sa prijateljima. Pokušavam da treniram, gledam filmove, serije, igram igrice i takođe gajim bradu. Držaću je do kraja karantina„, kazao je Valentino.

Rosi i Vijeri su pričali i o Interu. Vale je veliki navijač ovog kluba za kog je Kristijan igrao od 1999. do 2005. godine.

To je bio sjajan tim i često sam išao da ga gledam. Rekoba mi je bio omiljeni igrač„, kazao je Rosi Vijeriju koji je zatim pomenuo da je Doktor najbolji vozač u istoriji motociklizma poput Mesija ili Federera.

Mike Hewitt/Getty Images

Ne znam da li sam najbolji u istoriji, ali kažimo da sam jedan od najboljih„.

Rosi je u razgovoru još jednom rekao da bi voleo da vozi nekoliko trka kako bi shvatio da li može da se nadmeće i da li može da se takmiči sa ostalima i u 2021. godini. Vale je dodao i da planira otvaranje muzeja u rodnom gradu Tavulji.