Bradl vozi i u Austriji: Siguran sam da ćemo biti bolji

Moto GP 11. avg. 202016:42 > 16:45
Podeli:
Mirco Lazzari gp/Getty Images

Mark Markes neće voziti ni na Velikoj nagradi Austrije predstojećeg vikenda u MotoGP šampionatu jer je njegova zamena Štefan Bradl najavljen na zvaničnom sajtu Repsol Honde kao predstavnik tog tima.

Repsol Honda proživljava pravi košmar u 2020. godini. Mark Markes ne može da vozi ni na trci u Austriji nakon što je propustio Brno i Veliku nagradu Andaluzije u Heresu. Aleks Markes se tek privikava na MotoGP klasu i na Hondin motocikl pa je bio tek 15. u Brnu dok je Markova zamena Štefan Bradl bio tek 18.

Povezano

 „Posle intenzivnog i teškog vikenda jedva čekam da vozim na Red Bul Ringu jer već imam jednu trku iza sebe i shvatam šta treba da radim. Imaćemo još jedan težak vikend, ali možda će se vreme malo promeniti. Zadovoljan sam što sam opet u Hondi i siguran sam da ćemo biti bolji narednog vikenda. Videćemo kako će se to sve odvijati. Siguran sam da ćemo biti bliži najboljima„, rekao je Štefan Bradl.

Drugi put da imamo dve trke na istoj stazi. U Heresu smo profitirali zbog toga i mislim da će biti interesantne trke. Deluje da će padati kiša pa ću morati da se adaptiram na Hondu po mokrom. Novi izazov, ali kao ruki moram da prihvatam izazove i da učim. CIlj je da nastavim da shvatam ovu klasu i da smanjim zaostatak„, rekao je Aleks Markes.

Predstojeći vikend na Špilbergu će verovatno biti kišovit što se vidi po najavama, a čitavu akciju ćete gledati na našim kanalima već od petka kada počinju prvi slobodni treninzi.