Espeleta: Portugal i Valensija po planu

Moto GP 25. okt 202012:53 > 12:55
Podeli:
Mirco Lazzari gp/Getty Images

Prvi čovek Dorne Karmelo Espeleta kaže da trenutno nema nikakvih problema da se aktuelna sezona u MotoGP šampioantu privede kraju.

Posle Velike nagrade Teruela, ostale su još samo tri trke u Moto GP šampionatu. Voziće se dva puta u Valenisiji, za Veliku nagradu Evrope i Veliku nagradu Valensije, kao i u Portimau gde će se sezona završiti Velikom nagradom Portugala. Situacija sa virusom korona je sve teža, a prvi čovek Dorne Karmelo Espeleta kaže da za MotoGP to nije problem.

Povezano

 „U ovom trenutku se ništa ne menja, vanredno stanje u Španiji u principu ne utiče na nas. Radimo tokom trke i ako i bude zabrane kretanja posle 22 časa do jutra, to na nas ne utiče. Trenutno možemo da nastavimo. Blisko sarađujemo sa vlastima u svakom gradu i trnurno nemamo informacija o policijskom času„, kazao je Espeleta koji kaže da MotoGP ima protikol za COVID-19 i da šampionat može bezbedno da se nastavi.

Situacija je ista kakvu smo predložili na početku. Kontrolišemo slučajeve, bilo ih je u Ausriji, a kasnije ih je bilo koji su ostali kod kuće. NAjvažnije je da kroz testove koje radimo, možemo da kontrolišemo sve i da znamo kakva je situacija. Ne vidimo nikakve probleme u budućnosti, ali ponavljam, radimo sa vlastima. Preostaju Valensija i Portimao i trenutno nismo dobili nikakve primedbe„, dodaje Espeleta.