Bred Binder: Rosi je malo osetljiv

Moto GP 3. apr. 202110:3716 komentara
Podeli:
Bred Binder
Imago Sports

Južnoafrički vozač Bred Binder se našao na meti kritika Valentina Rosija pred drugi trkački vikend u MotoGP sezoni. Legendarni Italijan je vozača KTM otpužio za manjak poštovanja jer ga je ovaj pred kraj Velike nagrade Katara oterao prešioroko u krivini 1.

Rosi je rekao da Binder nema poštovanja prema njemu za razliku od drugih vozača. Vozač KTM je zatim odgovorio Valentinu, a naravno smatra da nije uradio ništa loše u trci u Kataru prethodnog vikenda.

Imao sam dva momenta sa njim. Prvi je u Austriji prošle godine kada smo obojica otišli potpuno sa staze što je razumljivo. Drugi put, mislim da je normalno da se malo naljuti. Iskreno nisam ga dodirnuo uopšte i mislim da je malo osetljiv. Međutim osim toga nisam uradio ništa loše. Bio sam pored njega, počeo sam da kočim, on je pustio kočnicu, ja sam hteo da zatvorim liniju. Tako da sam i ja pustio kočnicu, kraj priče„, kazao je Bred Binder.

KTM inače u novoj sezoni ima dosta problema, Binder je završio 14. prvu trku, dok je Migel Oliveira bio 13. Drugog vikenda Oliveira je bio veoma blizu da bude u Q1, dok Bred i dalje ima velikih problema i tek je 18. posle petka i izvesno je da će morati u Q2.

Težak start sezone dolazi posle godine iz snova za austrijskog proizvođača koji je dobio tri trke. Binder je slavio u Češkoj, a Oliveira u Špilbergu na trci za Veliku nagradu Štajerske, kao i na domaćem terenu u Portugalu.

Komentari

Vaš komentar