Doktor pred Asen: Da shvatimo šta se desilo u Nemačkoj

Moto GP 23. jun. 202111:4819 komentara
Podeli:
Valentino Rossi
Imago Sports

Valentino Rosi je na Velikoj nagradi Nemačke zauzeo tek 14. mesto, a sledi mu Velika nagrada Holandije u Asenu. Ako Doktor želi da prekine četvorogodišnji post u pobedama u MotoGP šampionatu možda je ovo baš prilika.

U Holandiji je Valentino Rosi trijumfovao osam puta u MotoGP klasi i zato bi mogao da se nada nešto boljem rezultatu predstojećeg vikenda. Možda je ovo Doktoru i poslednja sezona u svetskom šampionatu u motociklizmu pa je i Asen verovatno najbolja prilika da ga vidimo na najvišem stepeniku pobedničkog postolja. Bio bi to još jedan romantični vikend u MotoGP posle pobede Marka Markesa u Nemačkoj.

Moramo da shvatimo šta se desilo u Nemačkoj i da radimo dobro i da napravimo promene pre nego što izađemo na stazu. Asen je sjajna staza za mene i volim njenu konfiguraciju. Tamo uvek uživam i uvek mi je emotivno kada tamo vozim. Moram da ostanem pozitivan, da se koncentrišem na poslednju trku pred letnju pauzu i da napravim dobar rezultat u Asenu„, rekao je Valentino Rosi za saopštenje za medije Petronas Jamahe.

Vale će biti jedini vozač tog tima na Velikoj nagradi Holandije zbog toga što Franko Morbideli ima povredu koju je zaradio na treningu. Još ostaje da se vidi da li će ga zameniti Kal Kračlou.

Komentari

Vaš komentar