Espargaro pred Katar: Mnogi sanjaju da budu na Hondi

Moto GP 23. mar. 202112:562 komentara
Podeli:
Pol Espargaro
Red Bull Content Pool via AP Images

Pol Espargaro i Štefan Bradl će biti na motociklima Repsol Honde na prvom trkačkom vikendu u 2021. godiniu okviru MotoGP šampionata. Ova dva vozača su pričali pred akciju na stazi u Losailu, a događaje ćete već od petka moći da pratite na kanalima Sport Kluba.

Honda je imala veoma tešku sezonu za sobom u kojoj Mark Markes nije mogao da ostvari niti jedan bod, pa su Aleks Markes i Štefan Bradl bili na svim trkama za ovaj tim koji je navikao na šampionske uspehe. U 2021. godini će opet Honda biti bez Marka Markesa ali za sada je izvesno da će to biti samo na početku.

Na Hondama će zato u Kataru biti novi vozač ekipe Pol Espargaro kao i test vozač Štefan Bradl. Pol je uzbuđen što će biti na Hondi i poručuje da je imao dobro testiranje pred prvi trkački vikend.

Ima nekih stvari koje treba da naučimo o motociklu i da shvatimo neke stvari i zato će biti intenzivan prvi vikend, ali sam uzbuđen. Većina ljudi sanja da se trka za Repsol Hondu i jedva čekam da se to meni desi. Neću da postavljam ciljeve što se tiče trke osim što ću reći da je cilj da uradimo najbolje što možemo„, poručio je Pol Espargaro.

Štefan Bradl je zahvalan Hondi što opet ima priliku da se trka za tu ekipu, a poželeo je i Marku Markesu uspešan oporavak.

Imali smo dobar testi i ja sam vozio dobro posle teške 2020. i dobrog starta 2021. godine. Nadam se da ćemo imati jak vikend, da ćemo sakupiti dobre informacije za Hondu. Biće sjajno trkati se u Kataru opet, prošlo je dosta vremena od kada sam se poslednji put trkao tamo ali sigurno da su me dva testa spremila za stazu i to nije naša mana„, poručio je Bradl.

Komentari

Vaš komentar