Honda: Razgovaraćemo sa Mišlenom

Moto GP 23. mar 202211:0045 komentara
AP Photo/Achmad Ibrahim

Honda je imala katastrofu na drugoj trci MotoGP šampionata. U Indoneziji su uzeli svega četiri boda jer je Pol Espargaro bio 12. Mark Markes je imao čak četiri pada u tri trkačka dana, a kako je na zagrevanju u nedelju doživeo potres mozga nije izašao na stazu kada je trebalo da se trka.

Iz Honde tek čekaju da vide kakva je situacija sa Markesovim vidom jer se opet ponavlja problem povrede očnog nerva. Menadžer Repsol Honde Alberto Puđ kaže da je to glavna stvar za ovaj tim posle trkačkog vikenda u Indoneziji, dok je druga stvar to što je proizvođač guma izneverio ovu ekipu.

„U predsezoni smo bili veoma brzi i odjednom je Mišlen promenio gumu i naš motocikl je potpuno drugačiji. Ne shvatamo tačno šta se desilo i moraćemo o tome dobrano da razgovaramo sa Mišlenom. Od toga da smo bili veoma brzi jednog meseca do situacije u kojoj smo ovog vikenda. Veoma je teško da naši vozači budu konstantni i da imaju samopouzdanje. Ne možemo da budemo srećni“, rekao je Alberto Puđ.

Priliku za popravni Mišlen i Honda imaju za nešto manje od dve nedelje. 3. aprila se vozi u Argentini na stazi „Termas de Rio Ondo“.

Komentari

Vaš komentar