Miler: Hvala Dukatiju; Banjaja: Da nastavimo ovako

Moto GP 2. maj. 202120:213 komentara
Podeli:
REUTERS/Marcelo Del Pozo

Vozači Dukatija Džek Miler i Frančesko Banjaja dominirali su ove nedelje u Herezu i osvojili prvo i drugo mesto na Velikoj nagradi Španije.

„Prethodne dve nedelje za mene su bile prilično teške. Nisam imao poverenja sam u sebe šta mogu da uradim sa motorom. Danas, kada sam video da se Kvartararo muči, pomislio sam da mogu da pokušam da preuzmem vođstvo iako nisam bio potpuno uveren da ću moći do kraja da sačuvam tu prednost. Na kraju sam uspeo i došao sam do prve pobede sa Dukatijem. Ne mogu dovoljno da se zahvalim Dukatiju koji mi je dao priliku. To je za mene ostvarenje sna i mnogo mi znači. Hvala vam Điđi, Paolo, Davide, Klaudio, hvala celom timu koji je uvek verovao u mene“, rekao je posle trke Džek Miler.

„Danas tokom trke, osećao sam se prijatno zahvaljujući sjajnom radu i naporima koje je uložio moj tim tokom vikenda. Pritiskao sam tokom prva četiri kruga, ali sam se trudio da ne opteretim gume previše, osećao sam se dobro i uspeo sam da prestignem neke od rivala. Na kraju sam jurio Džeka, ali dva kruga pred kraj odlučio sam da je bolje da branim drugo mesto. Današnji rezultat je zaista neverovatan i nadam se da ćemo nastaviti na isti način i u narednim trkama koje ćemo voziti na stazama koje više odgovaraju našim motorima. Očekuje nas jedan dan testiranja sutra tako da ostajemo fokusirani na to“, poručio je posle trke Banjaja.

Komentari

Vaš komentar