Miler u KTM bojama: Ponovo član ove porodice!

Moto GP 26. jan 202312:515 komentara
Bred Binder, Džek Miler
photo: Philip Platzer

Vozači tima Red Bul KTM Ajo Bred Binder i Džek Miler zvanično su najavili predstojeću Moto GP sezonu, a u centru pažnje je 28-godišnji Australijanac Miler, koji je prvi put deo tima u Moto GP klasi.

Moto GP pratite u direktnim prenosima ekskluzivno na kanalima Sport kluba, SBB mreži i EON platformi.

Bredu Binderu, koji za KTM vozi od 2020. godine, Miler se pridružio iz redova Dukatija.

Moto GP:

„Imam osećaj da je pauza između sezona bila dugačka, tako da sam više nego uzbuđen da se vratim na stazu i ponovo počnem. Ovo je moja četvrta godina u kraljevskoj klasi, mislim da u 2023. imamo više šanse nego ikada da ostvarimo veliki rezultat. Spremni smo za Sepang i jedva čekamo da vidimo šta će nam prvi dani doneti“, rekao je Bred Binder.

Džek Miler je vozio za KTM još 2014. godine u Moto 3 klasi, a tada se borio za titulu.

„Sjajan je osećaj! Ponovo sam član KTM porodice i polako se privikavam. Dugo sam razmišljao o ovom trenutku. Konačno svi mogu da me vide u ovim bojama i u zvaničnom odelu, a u toku su pripreme za sve što nas čeka. Sjajno je vratiti se u KTM i ispričati se sa svima – to je mala poslastica za mene pred povratak u akciju u Maleziji“, kazao je Džek Miler.

Zvanična testiranja u Maleziji na stazi Sepang zakazana su za peti i deseti februar, a potom će se 11. marta održati testiranje i na „Portimaou“. Prva trka u kalendaru će se voziti za Veliku nagradu Portugalije 26. marta.

Komentari

Vaš komentar