Raul Fernandes spreman za MotoGP, potpisao za Teh3

Moto GP 7. avg 202114:01 > 14:03
Podeli:
Raul Fernandez
GEPAxpictures xDanielxGoetzhaber

Španski motociklista Raul Fernandes će od naredne sezone voziti u MotoGP kategoriji Svetskog šampionata u motociklizmu. On je potpisao ugovor sa ekipom Teh3 KTM.

Posle samo jedne sezone u Moto2 kategoriji Raul Ferandes ide u MotoGP. On trenutno vozi za ekipu KTM Ajo, a preći će takođe na motocikl austrijskog proizvođača. Biće deo Teh3 ekipe koja koristi motocikle KTM i koja je satelitski tim za fabrički KTM.

On će biti u ekipi sa Australijancem Remijem Gardnerom sa kojim je i u ekipi KTM Ajo i sa kojim se bori za titulu u Moto2 kategoriji.

Iskreno sam veoma zadovljan zbog ove prilike. Mnogo učim i mnogo uživam u Moto2 i došao sam u poziciju da uđem u MotoGP. San je svakog vozača da dođe u tu klasu. Najvažnije je da se fokusiram na ovu sezonu i da dam sve što imam do poslednje trke i da probam da se borim za titulu. Ako se ne desi u redu, sve se dešava sa razlogom i uvek treba da gledaš pozitivne stvari. Ruki sam ove godine i hoću da zatvorim ovo poglavlje i da počnem ponovo 2022. gde ću tražiti dobar osećaj na motociklu i iznad svega želim da uživam„, rekao je Raul Fernandes.

 

Komentari

Vaš komentar