Završena testiranja: Pol Espargaro najbrži na Mandaliki

Moto GP 13. feb 202210:25 > 10:5025 komentara
Pol Espargaro
Honda Racing Corporation

Vozač Repsol Honde Pol Espargaro ostvario je najbolje vreme trećeg dana testiranja na stazi Mandalika u Indoneziji, pred start Moto GP šampionata.

Španac je najbolje vreme ostvario u svom 10. krugu, kada je štopericu zaustavio na 1:31.060, što je najbrži krug u istoriji staze u Indoneziji.

Drugo vreme u nedelju zabeležio je aktuelni šampion Fabio Kvartararo. Vozač Jamahe je najbolji rezultat imao u svom 77. krugu, koji je izvozao za 1:31.074.

Treći rezultat postavio je Aleš Espargaro na Apriliji sa 1:31.385.

Sledili su ih Franko Morbideli i Frančesko Banjaja. Među najbržih deset su bili još Aleks Rins, Maverik Vinjales, Žoan Zarko, Bred Binder i Aleks Markes.

Posle tri dana testiranja, rezultat koji je Espargaro postavio u nedelju najbolji je u kombinovanom poretku. Drugi je takođe Kvartararo, dok je treći rezultat ukupno imao Marini.

U kombinovanom pretku, iza njih su ostali Aleš Espargaro, Franko Morbideli, Frančesko Banjaja, Aleks Rins, Maverik Vinjales, Mark Markes i Žoan Zarko.

Đoan Mir nije izlazio na stazu u nedelju zbog stomačnih problema. Kako su naveli iz tima, reč je o trovanju hranom.

Sezona u Moto GP šampionatu počinje 6. marta trkom za Veliku nagradu Katara. Kao i sve ostale trke, moći ćete da je pratite na kanalima Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar