Koga će Džeguarsi izabrati kao prvog pika?

Blog ostalo 28. apr. 202212:00 > 12:391 komentar
Podeli:
REUTERS/Shannon Stapleton

U noći između četvrtka i petka dva časa posle ponoći u direktnom prenosu na SK1 možete da pratite NFL draft za sezonu 2022, zvanično 87. draft u istoriji lige.

Povezano

Ovoga puta mlade nade NFL biće na najvećoj mogućoj sceni s obzirom na to da će domaćin ove godine biti Las Vegas. Nakon jedne od najuzbudljivijih sezona u istoriji lige i možda jednog od najuzbudljivijih prelaznih rokova, timovi su odlučili da preostale slobodne agente, uglavnom veterane sa one strane tridesete ostave na liste čekanja još neko vreme i da se okrenu mladosti, naravno, uzevši u obzir i finansije i budućnost. Ono što čini ovaj draft posebnim je novi trend ekipa da pikove prve runde poklanjaju za ostvarene igrače, tako da mnoge franšize čeka više izbora prve noći. Čak osam timova će dva puta birati u prvih 32, a možda ćemo i videti nekoliko trejdova u toku prve runde.

Kao i svake godine, a naročito ove, nezahvalno je prognozirati ko će biti izabran na odrađenom mestu, ali u kratkim crtama evo opisa najboljih igrača na pozicijama za koje očekujem da će biti izabrani u prvoj rundi drafta. Skoro sam siguran da niko neće birati tajt enda među prvih 32 igrača, a trkača, lajnbekera i kvoterbekova očekujem u malom broju, jednog, možda dvojicu. Sve, naravno, zavisi od zakona ponude i potražnje, a ove godine deluje da će najtraženiji biti defanzivni linijaši, ofanzivni linijaši i hvatači.

Defanzivna linija

Ejdan Hačinson (198cm, 120kg / Mičigen, DE, senior)

Ejdan Hačinson
xJacobxKupfermanx via Guliver Image

Hačinson je ultra produktivan defanzivni end idealne veličine, brzine i uglađenosti. Prošle sezone se pokazao u sistemu defanzivnog koordinatora Majka Mekdonalda na univerzitetu Mičigen. Kao pes rašer on ima brz prvi korak i široku lepezu ručnih poteza za dobijanje duela. Osvojio je pobede tehnikama rip, svim, sklanjanjem ruku protivnika, ali i bul rašom. Može osetiti kada se ofanzivni teklovi previše povlače i napasti iznutra. Takođe ima sposobnost da zgrabi i kontroliše ruke svog protivnika. Još nema elitni ugao na vrhuncu svoje jurnjave, ali kada se oslobodi, ima impresivan završni udarac. U igri protiv trčanja ne odustaje ni kada je akcija na drugoj strani, nije ga lako izblokirati. Hačinson nije u istom rangu kao braća Bosa, ali ne zaostaje mnogo.

Trevon Voker (196cm, 125kg / Džordžija, DE, junior)

Voker je svestrani odbrambeni igrač s izuzetnom dužinom i atleticizmom. Prvenstveno je igrao na kraju defanzivne linije, ali je igrao i unutra. Kada startuje nije ultra eksplozivan, ali je uglađen i moćan. Obožava da natera teklove da se povuku brzo i onda iskoristi ap end ander tehniku da dođe do kvoterbeka. Često je u bekfildu, ali je propustio neke sekove zbog promašenih obaranja. Buldogsi su ga stavljali i u zonu, imao je odbranjen pas protiv Floride što govori o atletskim sposobnostima. Protiv trčanja dominira svojom dužinom i snagom u tački napada. Ako ode u tim u kojem znaju da rade sa rašerima verujem da će Voker tek igrati najbolji fudbal u karijeri.

Kejvon Tibodo (196cm, 117kg / Oregon, DE, junior)

Kejvon Tibodo
xJosex xMarinmedia.Orgx xCalxSporx via Guliver Image

Tibodo ima idealnu veličinu (6-5, 258), snagu, raspon ruku i eksplozivnost. Kretao se gore-dole po liniji u šemi Oregon Daksa, ali prvenstveno je stajao na endu. Pokazuje ogromnu eksploziju nakon starta i briljira koristeći svoju unutrašnju ruku da inicira kontakt, stvori prostor, zatvori i završi. Takođe ima učinkovit bul raš potez kojim pomera ofenzivne linijaše. Protiv trčanja ga nije lako izblokirati, dovede sebe u dobru poziciju i uvek je svestan gde je lopta. Ima brzinu za zatvaranje sa zadnje strane. Tibodo nema idealnu fleksibilnost, ali njegov spoj brzine i snage bi trebalo da bude dovoljan za sledeći nivo. Za njega kruže priče da nema pravi motor i da bi vrlo lako mogao da se uklopi u mediokritet osrednje ekipe.

Džordan Dejvis (198cm, 154kg / Džordžija, DT, senior)

Dejvis je perspektivan prospekt sa iznenađujućom brzinom i atleticizmom. U jurišu na kvoterbeka on je prvenstveno igrač koji dovede džep do kolapsa, a ne uglađeni tehničar. U stanju je da se savija se, uhvati se i ugura od protivničke linije do kvoterbeka. Ima brze ruke, a može da se razvije u veću pretnju jer upija znanje. On je najbolji protiv trčanja. Na liniji je nepomičan, zaključava blokove i zapušava prostor za trkače. Ima izvanredno prepoznavanje blokova, upravlja dabl timom i poseduje iznenađujući domet za obaranja. Ne odustaje ni na drugom nivou što je neverovatno videti u njegovoj veličini. Neće tim ceniti njegovu veštinu, ali mislim da može biti dominantna snaga u pravoj šemi.

Džermejn Džonson II (196cm, 118kg / Florida Stejt , DE, senior)

Džermejn Džonson
Zach Bolinger Icon Sportswire via Guliver Image

Džonson je prešao iz Džordžije na Florida Stejt za svoju poslednju fakultetsku sezonu i izneo čudnovatne brojeve. Dvocifreni broj sekova i obaranja za gubitak jardi, uz 70 obaranja, nekoliko iznuđenih famblova, uz vraćen tačdaun. Ima idealnu veličinu, dužinu i brzinu. Kad krene u juriš za kvoterbekom brzo uđe u kontakt, ali za sledeći nivo biće potrebno uneti malo finese. Često koristi bul raš kako bi došao do kvoterbeka. Protiv trčanja koristi svoju dužinu kako bi blokere držao podalje od svog peda i time dobija prednost. Dobro trči i njegov trud je vidljiv na zadnjoj strani. Sveukupno, potreba NFL timova za rašerima je tolika da ovakav potencijal ne treba propustiti, naročito ako tim zna da radi sa defanzivnom linijom.

Džordž Karlaftis (193cm, 125kg / Purdu, DE, junior)

Karlaftis ima izvanrednu veličinu, moć i instinkte izvan edža, ali nema idealnu dužinu. Kao pes rašer njegovo najbolje oružje je pretvaranje brzine u snagu. Eksplodira u polje protivnika pre nego što odradi potez rukama i probije se kroz njih. Takođe će povremeno bljesnuti svim tehnikom ili rolingom. Ima GPS za lociranje kvoterbeka nakon što on zbog pritiska pokušava pobeći iz džepa. Čak i ako Karlaftis zapne na početku akcije, odbija da ostane blokiran i stvara kasni pritisak. On ipak nije savitljiv na vrhuncu svog raša. Protiv trčanja lako uspostavlja prednost protiv pojedinačnih blokova i ulazi u gepove kako bi podelio dabl timove.

Ofanzivna linija

Evan Nil (201cm, 160kg / Alabama, OT, junior)

Evan Nil
xFreddiexBeckwithx xMarinmedia.Orx via Guliver Image

Nil je masivni levi tekl (6-7, 350 funti, po školskim merama) s jakim rukama, brzim nogama i svesnošću. U igri dodavanja, ima brze korake kako bi se nosio s brzim rašerima. Koristi svoju dužinu i ima čvrsto sidro u odnosu na moćne, snažne endove. Može da savije kolena i potone svoju težinu, ali ponekad postane previše agresivan i promaši ugao. U igri trčanja Nil ima jake ruke i snagu za stvaranje rupa za trkača. Ima atleticizam da se prilagodi na sledećem nivou. Voleo bih da vidim da Nil poboljšava svoje strpljenje i ravnotežu, ali on ima sve alate da postane starter i uticajan igrač u svojoj karijeri.

Iki Ekvonu (193cm, 145kg / En Si Stejt, OT, junior)

Ekvonu je krupan, moćan prospekt kojeg odlikuje prgavi stil igre. U zaštiti od pas raša, drži ruke nisko, ali zadaje brz i snažan udarac kako bi omamio napadače. Brzo startuje i neutrališe brzinu rašera, ali je imao problema s tehnikom, nekad se previše povlači nazad, što je rezultiralo pritiscima. Može da spusti svoju težinu i apsorbuje bul raš. Najbolji je u igri trčanja. On rotira kukove na dodir i silom pomera defanzivce. Ekvonu brzo izlazi iz svog stava i zna da udari i na drugom i trećem nivou. Blokira do zvižduka. On nije gotov proizvod, ali svi alati su tu i može da bude starter od prvog dana. U najgorem slučaju, može da promeni poziciju i da igra garda Pro Boul kalibra.

Tajler Linderbaum (191cm, 132kg / Ajova, C, junior)

Tajler Linderbaum
xScottxStuartx via Guliver Images

Linderbaum je atletski centar s izvrsnom svesnošću i prirodnim snepom. U zaštiti od pas raša igra u širokom stavu i čvrsto drži ruke. Ima brza stopala i može da zaustavi defanzivce nakon što osvoje malo terena. Vrlo je strpljiv i učinkovit protiv blicera. Retke su prilike kada ide na kat blok i dovede se u lošu poziciju. U igri trčanja igra s brzinom i fizikalijom. Svojom snagom gornjeg dela tela može da okrene i izbaci odbrambene igrače. Vrlo je okretan radeći do drugog nivoa na dabl tim blokovima. Skauti hvale njegov takmičarski duh i vođstvo. Sve u svemu, Linderbaum bi trebao imati sličan uticaj kao Krid Hamfri u ruki sezoni.

Trevor Pening (201cm, 146kg / Severna Ajova, OT, senior)

Pening ima idealnu veličinu i dužinu za poziciju. U zaštiti od pas raša ima prosečnu brzinu i savijanje u kolenima, ali koristi svoju visinu kako bi rašere držao podalje od grudi. Ta dužina takođe omogućava njegovim nogama da sustignu brzinu defanzivnih endova. On daje malo terena protiv bul raša pre nego što se ukopa. Ima izvrsnu svesnost u odnosu na okrete i vratolomije. U igri trčanja, Pening ima moć da izgura defanzivce daleko od linije skrimidža, uzima dobre uglove na drugom nivou, ali je malo nezgrapan u prostoru. Njegov napor da završi je izvanredan i u trčanju i u pas igri. Utisak je da Pening nije elitni tekl, ali njegova kombinacija veličine, dužine, snage i svesnosti vrlo je intrigantna, a treba uzeti u obzir i da će nekoliko timova tražiti startnog tekla, kao i da će ih par otići u top 10 pikova.

Defanzivni bekovi

Amad Sos Gardner (188cm, 90kg / Sinsinati, CB, junior)

Amad Gardner
xKevinxSchultzx via Guliver Image

Gardner je visok, dugi kornerbek sa elitnim veštinama i čvrstinom. Kada pokriva teren pres tehnikom, on koristi svoj raspon ruku i visinu kako bi uspešno preusmerio rute hvatača. Ima nenormalnu fluidnost za tako ogromnog kornerbeka. Može potpuno da otvori svoje kukove kako bi se ispratio hvatače. Retko je van pozicije, ali ako se to dogodi, ima neverovatan momenat reakcije. Ima prirodne veštine sa loptom, može je pronaći i uhvatiti. Njegovo razumevanje igre je izvrsno. Vrlo je siguran kao obarač, kao i na blicu ako je njegov broj pozvan. Iako će propustiti poneki pokušaj, agresivnost i želju lako je prepoznati. Gardner ima jedinstven skup veština za svoju veličinu, ima sličnosti sa četvorostrukim Pro Bolerom Antonijem Kromartijem.

Derik Stingli junior (185cm, 88kg / LSU, CB, junior)

Stingli ima idealnu veličinu (6-1, 195), brzinu i fluidnost za poziciju. Imao je neverovatnu brucošku sezonu, ali njegova produktivnost opala 2020. i 2021. On je u najboljem izdanju kada igra čoveka, zna da preusmeri rute hvatača, dobar na bampu s jednom ili sa dve ruke. Ima solidnu brzinu za praćenje ruta i može lako okretati kukove kako bi ispratio rute. Kada igra zonu opušten je u bek pedalu i ima odličan, brz momenat reakcije. Njegovi instinkti su izvrsni, ali me brine povreda stopala zbog koje je propuštao utakmice i na LSU.

Kajl Hamilton (193cm, 100kg / Notr Dejm, S, junior)

Kajl Hamilton
xJacobxKupfermanx via Guliver Image

Hamilton ima retku visinu (6-4), dužinu i fluidnost za poziciju sejftija. Protiv dodavanja njegova svestranost je velika prednost za odbranu. Ima izuzetne instinkte kada je duboko u svojoj zoni i može da pokrije veći deo terena. Svojim dugim korakom brzo nadomesti zaostatak i ima atleticizam i brzinu da isprati hvatače po čitavom terenu. Hamilton je eksplozivan blicer iz sekunderija. S lakoćom može da pronađe loptu i preseče dodavanje kvoterbeka. Protiv trčanja, njegov rafal i uglovi prema čoveku s loptom su vrlo impresivni, ali će se spustiti nisko i promašiti nekoliko obaranja. Hamilton ima sve atribute i može da postane sejfti Pro Boul kalibra na početku svoje karijere.

Trent Mekdafi (180cm, 88kg / Vašington, CB, junior)

Mekdafi je malo manji korner s ogromnom brzinom, svesnošću i čvrstinom. Bio je uspešan oslanjajući se na razne tehnike. U bampu sam ga video kako koristi brzi udarac s dve ruke, strpljivo čeka i isprati. On je vrlo fluidan u kretnji i s lakoćom prati rute. U zoni, kada je udaljen, on prvenstveno igra šafl na početku gde može videti kvoterbeka kroz hvatača. Vrlo brzo može predvideti rutu i napasti loptu. Mekdafi je retko van pozicije i verovatno zbog toga ne dobija mnogo akcije na svojoj strani terena. On je agresivan odbrambeni igrač i siguran obarač u prostoru. On je takođe eksplozivan blicer i bio je produktivan u timovima za pant i kikof.

Lajnbekeri

Devin Lojd (191cm, 107kg / Juta , LB, senior)

Devin Lojd
xChristopherxTrimx via Guliver Image

Lojd je visok, krupan lajnebeker s izvrsnom svestranošću i produkcijom. Podelio je snepove između autsajd lajnbekera, rašera i unutrašnjeg lajnbekera. Protiv dodavanja može trčati i ispratiti tajt endove po celom terenu. Vrlo je instinktivan u zoni, sposoban anticipirati i igrati na loptu. Njegove veštine s loptom su posebne za ovu poziciju. Lojd je koristan blicer sa edža. Protiv trčanja igra agresivno ka liniji skrimidža i koristi svoju dužinu za skidanje blokova i obaranja. Ima izvrstan lateralni domet. Ima određenu krutost u prostoru, ali je pouzdan. Lepo je videti njegovu brzinu igre, strast i agresiju. Ima Pro Boul potencijal.

Nakobi Din (183cm, 102kg / Džordžija , LB, junior)

Din je manji lajnbeker s izuzetnim instinktima i sposobnošću igranja. Protiv trčanja je brz u čitanju, tačan i siguran na obaranjima. On je dva koraka ispred svih na terenu zbog kombinacije znanja, vizije i instinkta. Ima izvrsnu brzinu i domet. On je čvrst obarač prsa u prsa s visokim procentom obaranja na otvorenom. Protiv dodavanja ima atleticizam da isprati trkače i tajt endove, čak i da preseče dodavanje kvoterbeka. Ima dobar osećaj i brzo zatvori svoju zonu u kavridžu. On je izvanredan blicer. Treneri Džordžije oduševljeni su njegovim vođstvom. Ostaje samo da se vidi da li se prošle godine vozio u šampionskom autobusu, ili je vozio autobus.

Hvatači

Geret Vilson (183cm, 85kg / Ohajo Stejt, WR, junior)

Garet Vilson
xScottxStuartx via Guliver Image

Vilson je vrlo konkurentan hvatač koji trči precizne rute i ima sposobnost da uhvati i najteže lopte. Nema elitnu brzinu, ali vrlo brzo dolazi do svoje najveće brzine na ruti. Vrlo je eksplozivan na vrhu ruta, stvarajući puno separacije. Osećaj dok se gleda njegov hajlajt je da igra kao da je krupniji, viši i brži. Ima nekoliko padova koncentracije, ali verujem da se to može ispraviti. Vilson je u najboljem izdanju nakon hvatanja, jer može naterati odbrambene igrače na promašena obaranja, ima dobre finte i zna da koristi stif arm. Veliki je takmičar. Vilson ima sve što želite od prve hvatačke opcije, podseća malo na Stefona Digsa.

Kris Olave (185cm, 85kg / Ohajo Stejt, WR, senior)

Olave ima prosečnu visinu i prilično je sitan, mršavkast za poziciju. On je vrlo uglađen hvatač i ima neverovatnu brzinu. U odnosu na tip odbrane on se oslanja na brzinu da bi pobedio, ali ga povremeno uhvate i preusmere. Mora dodati snagu gornjeg dela tela. On je izvrstan trkač ruta – fluidan u pauzama i izvan njih – i stvara puno separacije. Olave je najbolji u igri vertikalnih dodavanja. Može da promeni brzinu kada je lopta u vazduhu, prati je i hvata prirodno. Olave mora postati jači, sumnjam da će biti faktor kao bloker, ali on je prava vertikalna pretnja koju u današnjem fudbalu treba svaki tim.

Drejk Landon (193cm, 99kg / USC, WR, junior)

Drejk Landon
xCharlesxBausx via Guliver Image

Landon je ogroman hvatač sa retkim radijusom hvatanja i izvanrednom čvrstoćom. Igro je spolja i u slotu. Nema idealnu brzinu, ali je vrlo brz izvan linije i na vrhu svoje rute. On je solidan trkač ruta i impresivno je videti koliko brzo može ulaziti i izlaziti iz pauze u svojoj veličini (6-5, 220). On dominira na 50/50 dodavanjima, čineći spektakularna hvatanja. London razume kako upotrebiti svoje veliko telo da zagradi obrambene igrače pre nego što napadne loptu. Nakon hvatanja traži kontakt i bori se za dodatne jarde. Igra s energijom i kao bloker. Sve u svemu, neki će biti zabrinuti zbog njegovog nedostatka maksimalne brzine, ali on me podseća na Majka Vilijamsa, a pokazalo se prethodne dve sezone da je to bio dobar izbor Čardžersa.

Džejmison Vilijams (188cm, 86kg / Alabama, WR, junior)

Vilijams je visok, mršav i eksplozivan. Sve što radi na terenu je iznenada i brzo. On eksplodira sa linije skrimidža u svom oslobađanju, baš kad pomislite da je dostigao najveću brzinu, on ubaci u brzinu koju malo ko ima. Pretvara brza dodavanja u tačdaunove za veliki broj jardi. On je u svom najboljem izdanju na dugačkim rutama, ali pokazuje sposobnost ulaska i izlaska iz ruta kao i savršenu promenu ritma. Ruke su mu mala slabost. Često zna da hvata šolder pedom, pa ispusti koju loptu. Zbog dve slabe sezone na Ohajo Stejtu prešao je na Alabamu i izdominirao. Nakon hvatanja Vilijams svojom brzinom uništava defanzivne bekove. Njegova produktivnost u vraćanju panta može da bude još jedan razlog izbora u prvoj rundi i pored zabrinutosti zbog ozbiljne povrede. Pokidao je ACL, prednji ukršteni ligament, na nacionalnom prvenstvu u plej-ofu, ali kada bi bio zdrav, Vilijams bi se mogao pojaviti kao jedna od najvećih vertikalnih pretnji u NFL.

Trejlon Burks (191cm, 102kg / Arkanzas, WR, junior)

Trejlon Burks
xRicheyxMillerx via Guliver Image

Burks je veliki, fizički hvatač (6-2, 225), s izvanrednom sposobnošću trčanja nakon hvatanja. Korišćen je u raznim formacijama u napadu Arkanzasa, spolja, u slotu, u trčanju i kao kvoterbek u Vajldket formaciji. Hvatao je dosta skrinova, što babl, što skrinova za spoljašnje hvatače, trčao sa loptom iz bekfilda. Arkanzas je forsirao akcije u kojima što pre dobije loptu u ruke kako bi pokazao svoju brzinu i fizikalije nakon hvatanja. Od njega se nije tražilo da trči celo drvo ruta, ali on je atleta i trebalo bi da pokaže više na sledećem nivou. Nema elitnu brzinu, ali niko ne želi da udari 100kg koji se kreću brzinom 4,5 sekundi na 40 jardi. I on ponekad hvata šolder pedom, što dovodi do ispuštenih lopti, ali ima šesto čulo za tačdaun. Burksu će trebati neko vreme da se razvije, ali to je bio opšti utisak i kad su u pitanju bili Ej Džej Braun i Di Kej Metkef, pa su se njih dvojica dokazali na samom startu svojih karijera.

Kvorbekovi

Malik Vilis (180cm, 102kg / Liberti, QB, senior)

Vilis je mišićav, čvrst kvoterbek s vrhunskom snagom ruke i sposobnošću igranja. Ima brza stopala i baca sa široke, čvrste baze, brz izbačaj i lepu mehaniku izbačaja. Zahvaljujući snazi ruke i samopouzdanju može da provuče loptu kroz uske prozore. Njegova preciznost je nekonstantna. Ponekad previše širi noge i lopta dobije uzlaznu putanju. Pokazao je sposobnost promene brzine lopte, ali se može poboljšati. Propušta neka vertikalna dodavanja jer su mu bacanja previše ravna, ali kad baci loptu sa visokim lukom vidi se potencijal kojem verovatno timovi neće odoleti. Izvanredan je u trčanju, brz je, dobro menja pravac, dobar u čitanju zona. Sve u svemu, Vilis je još uvek kvoterbek koji treba usavršavanje, ako bi imao prostora za napredak kao Džejlen Hurts sa kojim bi ga uporedio, mogao bi timu koji ga draftuje da donese dvostruku pretnju i atraktivnost igre modernih kvoterbekova.

Keni Piket (191cm, 100kg / Pitsburg, QB, senior)

Keni Piket
xScottxKinserx via Guliver Image

Piket ima idealnu veličinu, atleticizam i tačnost za poziciju. Ima dobar rad nogu, što se vidi u njegovoj sposobnosti da izbegne obrambene igrače unutar džepa ili skrembla i dodavanja u trku. Ima brz izbačaj i zna da baci iz različitih uglova. On nema elitnu brzinu, ali to nadoknađuje izvanrednim iščekivanjem. Ima brze oči da dođe do svoje treće progresije. Njegova preciznost je izvrsna, ali bilo je nekoliko slučajeva kada su mu oči brže od stopala, što utiče na preciznost dodavanja. Vrlo je staložen i opušten u bacanju u pokretu. Ne paniči. Iznenađujuće je brz kada trči. Biće priče o veličini njegove šake i bacanju sa rukavicama, nisam siguran šta da mislim o tome, Tedi Bridžvoter je imao solidne sezone i sličan problem.

Trkači

Kenet Voker III (175cm, 96kg / Mičigen Stejt, RB, junior)

Voker je snažan, kompaktan trkač, fiziklan, sa odličnom ravnotežom. Odlikuje se trčanjem između teklova. Strpljiv je, postavlja blokove i eksplodira kroz liniju skrimidža. Može apsorbovati kontakt i nastaviti dalje. Voker ima dovoljno brzine da uhvati aut liniju i pogodio je mnogo houm ranova u MSU napadu. Nije bio velika pretnja u igri dodavanja, gde se prvenstveno koristio na skrinovima i čekdaun dodavanjima. Mora da poboljša svoje blokiranje kad je dodatna protekcija. Sve u svemu, Voker je dinamičan trkač s mnogo potencijala rasta u igri dodavanja.

Bris Hol (180cm, 98kg / Ajova Stejt, RB, junior)

Hol je veliki, uglađen trkač s izvanrednim strpljenjem i ravnotežom. Ima jedinstven stil – gotovo prošeta do linije skrimidža pre nego što pronađe rupu, provuče se kroz nju i eksplodira. Ima izvanrednu ravnotežu u kontaktu, apsorbuje obrambene igrače i radu nogama za dodatne jarde. Neuhvatljiv je u prostoru. Ne poseduje vrhunsku brzinu u elitnoj konkurenciji, ali ipak može da istrči houm ran. On je izvanredno oružje u igri dodavanja, lepo trči rute, ima sigurne ruke. Čvrst je u pas protekciji, ali je s vremena na vrijeme kasnio s identifikovanjem blitcera. Sve u svemu, Hol ima idealan set veština za današnju igru.

Narednu NFL moći ćete da gledate ekskluzivno na kanalima Sport Kluba, a prenos prve večeri čeka vas u direktnom prenosu samo na SK1.

NFL draft možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

Komentari

Vaš komentar