Money, money, money

Skener 6. sep 20180:55 > 0:59
Stacy Revere/Getty Images

Kvoterbek Grin Bej Pekersa i dvostruki MVP lige, Eron Rodžers, postao je najplaćeniji igrač u istoriji NFL i on predvodi one igrače koji su produžili ugovore i dobro naplatili vernost svojim klubovima.

Pekersi su platili kvoterbeka, koji im je doneo jedan Lombardijev trofej, 134 miliona dolara za četri sezone od toga 103 zagarantovana.

Krik Kazins koji je dres Vašingtona zamenio Minesotinim konačno je obezbedio višegodišnji ugovor. Vikinzi su ovo zadovoljstvo platili 84 miliona dolara za trogodišnji ugovor, a zanimljivo je da su sva 84 miliona zagarantovana.

Rich Schultz, Getty Images Sport

Odel Bekam je postao najplaćeniji hvatač lige nakon što su Džajantsi za njegov petogodšnji ugovor dali 95 miliona od kojih je 65 zagarantovano.

Džarvis Lendri, novi član Klivlenda, obavezao se Braunsima na petogodišnju vernost za 75,5 miliona, a od te cifre ima zagarantovanih 47.

Majk Evans, prva hvatačka opcija Tampa Bej Bakanirsa, za novi petogodišnji ugovor prihodovaće 82,5 miliona dolara, dok je 55 zagarantovano.

Brendin Kuks je odličnim partijama u redovima Nju Orleans Sejntsa i Nju Ingland Petriotsa obezbedio saradnju sa Los Anđeles Remsima na pet sezona po ceni od 81 miliona i 49 zagarantovanih.

Frederick Breedon/Getty Images

Raning bek Los Anđeles Remsa, Tod Gurli, postao je najplaćeniji trkač lige potpisavši četvorogodišnji ugovor vredan 57,5 miliona uz čak 45 zagarantovanih.

Ruki Sekvon Barkli dobio je od Njujork Džajantsa četvorogodišnji ugovor i 31 milion koji je zagarantovan.

Tajt end Džimi Grejem postao je član Grin Bej Pekersa za 30 miliona dolara od kojih je 11 zagarantovano. Saradnja je potpisana na dve sezone.

Trej Burton koji je bacio „Fili spešl“ ka Niku Folsu u 52. Super Boulu potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Čikagom za 32 miliona, a treba istaći da su čak 22 zagarntovana.

Defanzivac Los Anđeles Remsa Eron Donald zaradiće 135 miliona u narednih šest godina od toga 87 zagarantovano.

Thearon W. Henderson/Getty Images

Trejd Ouklend Rejdersa i Čikago Bersa poslao je Kalila Meka u „vetroviti grad“, na opšte iznenađenje kompletne NFL javnosti. Bersi su dali Meku ugovor koji jedan od najboljih defanzivaca lige zaslužuje. 141 milion dolara za šest sezona uz 90 zagarantovanih daju nadu Bersima da će konačno umešati prste u borbi za sever NFC.

Malkom Batler, junak Super Boula protiv Sijetla, prešao je iz Petriotsa u Tajtanse i potpisao ugovor na pet godina za 61 milion dolara uz 30 zagarantovanih.

Iz redova Los Anđeles Remsa u Njujork Džetse prešao je Trumejn Džonson čiji petogodišnji ugovor vredi 72,5 miliona od kojih je 45 zagarantovano.

Lajnbekeri Erik Kendriks iz Minesote i Benardik MekKini iz Hjustona produžili su ugovore na po pet godina sa svojim klubovima i to za po 50 miliona dolara. Kendriksu je zagarantovano 25, a MekKiniju 21 milion.