„Amanda bi tog Jutjubera poslala pravo u komu“

Borilački sportovi 1. jan. 202113:171 komentar
Podeli:
Steve Marcus/Getty Images

Poslednjih godina sve je češći trend prelaska poznatih ličnosti u profesionalni ring kako bi se okušali u boks-mečevima, a verovatno najuspešniji od poznatih ličnosti-novopečenih boksera je američki jutjuber Džejk Pol, koji je slavio u dva meča do sada. Međutim, usled tih „uspeha“ sve više se govori o njegovom potencijalnom obračunu sa nekim od viđenijih boraca, a takav sled događaja komentarisao je i prvi čovek MMA promocije UFC – Dejna Vajt.

Pol ima 23 godine, a do sada je nokautima slavio protiv kolege jutjubera AnEsonGiba i nekadašnjeg NBA košarkaša Nejta Robinsona.

Pol izazivao nekadašnjeg šampiona UFC Konora Mekgregora, a mnogi bokseri i MMA borci su izjavili da bi sa oduševljenjem dočekali priliku da se okušaju sa Polom, uključujući i najveću borkinju u istoriji MMA – Brazilku Amandu Nunes.

Amanda bi tog klinca lako nokautirala. On kaže da se nikada ne bi borio sa ženom. Pa i bolje bi mu bilo. Ne treba sa njom da se okuša jer bi ga poslala u komu. On je tek neki klinac sa ulice“, izjavio je Dejna Vajt.

Njegov brat Logan će imati revijalni meč sa Flojdom Mejvederom. Koga je uopšte briga za to? Mislim da je glupo da ljudi troše svoj novac da bi to gledali. Ja znam da ja sigurno to neću učiniti“, izjavio je prvi čovek UFC.

Amanda Nunes je trenutno prvakinja UFC u bantam i perolakoj kategoriji (do 61 i do 66 kg), a profesionalnoj karrijeri ima skor od 20 pobeda i 4 poraza. Do sada je ubedljvo porazila sva najveća imena ženskog MMA sporta, uključujući Valentinu Ševčenko, Mišu Tejt, Rondu Rauzi, Kris Sajborg i Holi Holm.

Komentari

Vaš komentar