Dejna: Želi li Džon Džons zaista meč sa Enganuom?

Podeli:
Dana White
Logan Riely/Getty Images

Kamerunski MMA borac Fransis Enganu novi je šampion elitne promocije u teškoj kategoriji jer je nokautom u drugoj rundi u noći između subote i nedelje bio pobedio Stipu Miočića. Trenutno je aktivno pitanje protiv koga će „Predator“ prvi put braniti pojas, a mnogi već vide kao njegovog narednog rivala Džona Džonsa – najboljeg poluteškaša u istoriji sporta. Komentar o raspletu situacije pružio je i prvi čovek UFC Dejna Vajt.

UFC:

„Bouns“ je posle duge vladavine napustio kategoriju do 93 kilograma, upraznio šampionski pojas i rešio da se oproba među najtežim borcima. Posle brutalnog nokauta kojim je Frensis Enganu porazio Stipu Miočića, Džons se oglasio tvitom:

Pokažite mi novac.“

Međutim, Dejna Vajt nije ubeđen da Džon Džons preterano želi da se suprotstavi fizički impozantnom Afrikancu.

Dopada mi se što je Džons to napisao. Izgleda da je ozbiljan u želji da se bori. Moraću odmah da kontaktiram sa mečmejkerima. Mislim da je Derik Luis naredni igrač na listi izazivača, ali ako Džon želi da se bori… Jedna je stvar pisati po tviteru i objavljivati na internetu slike i snimke sa treninga. Druga stvar je da li zaista želite da se borite. Siguran sam da Derik Luis i ostali teškaši neće oklevati ako im meč bude ponuđen“, rekao je posle priredbe UFC 260 Dejna Vajt.

Ukoliko zaista želi da se bori, on će dobiti tu borbu i on to zna. Samo treba da pozove. Fransis Enganu je šampion UFC trenutno i vrlo je jasno šta treba da se uradi da bi se održala ta borba“, dodao je prvi čovek UFC.

Komentari

Vaš komentar