Habib nije oduševljen: I Konor izgleda kao lav protiv loših

Podeli:
Khabib Nurmagomedov
REUTERS / Noah K. Murray-USA TODAY Sports

Legendarni brazilski MMA borac Žoze Aldo u odličnoj je formi uprkos veteranskom stažu – došao je do dve pobede u poslednje dve borbe, ali ruski MMA velikan Habib Nurmagomedov nije oduševljen onim što je 34-godišnji „Kralj Rio de Žaneira“ ponudio.

Kažete da je Žoze Aldo ponovo na vrhuncu forme? On je pobeđen kada se borio protiv dobrih boraca. Sa kim je imao mečeve? Izgubio je od Pjotra Jana, zar ne“, izjavio je 32-godišnji Habib Nurmagomedov.

UFC:

Kada borac pobedi, svi počnu da pričaju. Kada je Konor Mekgregor lako savladao ’Kauboja’ Seronija, on je izgledao kao lav. Kada je u oktagonu sa boljim borcima, onda beži kao pile. Protiv jakih rivala se vidi da li ste dobri. To isto kažem i za rusku fudbalsku reprezentaciju – njihov kvalitet će se videti u meču sa Hrvatskom, ne sa Maltom. Isto tako – videćemo koliko je Aldo dobar kada ponovo bude imao meč sa Janom, a ne sa Munjozom“, rekao je Avarin iz Dagestana.

Aldo je krajem 2020. godine pobedio Marlona Veru, a početkom avgusta je u uzbudljivoj borbi savladao Pedra Munjoza, pa nekadašnji kralj UFC perolake kategorije (do 66 kg) sada ima skor 30-7 u profesionalnim okršajima.

Nurmagomedov se ne takmiči od oktobra 2020. godine, kada se posle pobede nad Džastinom Gejdžijem povukao iz aktivnog bavljenja sportom sa savršenim učinkom – 29 pobeda u 29 mečeva.

Komentari

Vaš komentar