Kako je Dejna najavio Todorovića: Ne smete da propustite

Podeli:
Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

U subotu uveče po srednjeevropskom vremenu na Ostrvu borbe u Abu Dabiju održaće se UFC priredba, čiji će glavni program otvoriti spektakularna borba srednje kategorije (do 84 kg), a snage će odmeriti srpski borac Duško Todorović i Amerikanac Punahele Sorijano.

Duel je najavio i prvi čovek UFC Dejna Vajt, koji nije štedeo komplimente na račun Todorovića i Sorijana.

Puna se vraća nakon jedne godine. Kad se bori on ide naprijed i namerava da ’otkine glavu’ rivalu. Neporažen je, a šest od sedam pobeda upisao je prekidom. Bori se protiv Duška Todorovića, koji je još jedan mladi i neporaženi potencijal, a devet od deset trijumfa ostvario je prekidom. Duško sjajno boksuje i voli da ide napred u potrazi za nokautom. Dvojica neporaženih i agresivnih potencijala, ovo je borba koju morate da vidite i ne smete da propustite. Osim toga, taj meč otvara glavni program„, izjavio je Dejna Vajt.

Duško Todorović ima savršen skor od 10 pobeda u profesionalnim MMA borbama, a nekadašnji je prvak organizacije SBC.

U okviru glavnog programa sastaće se još borci srednje kategorije Hoakin Bakli i Alesio Di Čiriko, a zatim će u oktagon u dva meča velter kategorije (do 77 kg) Santijago Ponzinibio i Li Đijanlijang, odnosno iskusni Karlos Kondit i Met Braun. Glavna borba večeri biće okršaj u perolakoj kategoriji (do 66 kg) između nekadašnjeg prvaka Maksa Holoveja i Kelvina Kejtara.

Čitavu akciju iz Abu Dabija možete pratiti u prenosima na kanalu Nova S.

Komentari

Vaš komentar