„Konor me je gledao kao sin koji se boji očevih batina“

Borilački sportovi 29. dec. 20200:591 komentar
Podeli:
Harry How/Getty Images

Proslavljeni MMA borac Habib Nurmagomedov govorio je za ruske medije o tome kako je odgovorio Ircu Konoru Mekgregoru na brojne prozivke obrativši mu se u oktagonu dok mu je iz dominantne pozicije zadavao udarce.

Mekgregor je u uvodu za njihov meč koji je održan 2018. godine, na različite načine provocirao Nurmagomedova, a posle meča i pobede Dagestanca usledio je veliki incident u kojem su članovi timova obojice boraca razmenjivali udarce.

Konor je malo govorio tokom borbe, ali kada sam počeo da ga pritiskam, brzo je počeo da priča kako je ’sve samo biznis’. Čak sam bio malo razočaran. Mislio sam da je mentalno jači“, izjavio je Habib Nurmagomedov.

Dok sam mu u parteru zadavao udarce činilo mi se kao da pokušava da me rečima spreči da mu zadam prave ’batine’. Gledao me je kao sin koji pokušava da se opravda ocu i izbegne batine. Psihologija je veoma moćan alat“, rekao je penzionisani ruski MMA borac.

Nurmagomedov se posle pobede nad Džastinom Gejdžijem povukao sa savršenim skorom 29-0 u profesionalnim borbama kao UFC prvak lake kategorije (do 70 kg).

Mekgregor će naredni put u UFC oktagon ući sredinom januara kada će se po drugi put u karijeri boriti sa Dastinom Poarjeom.

Komentari

Vaš komentar