Konor preti Usmanu, Nigerijac mu se podsmeva

Podeli:
Konor Mekgregor
Guliver Image / AP Photo/John Locher

Irski borac Konor Megregor ima tri poraza u prethodna četiri meča u UFC, ali mu to ne predstavlja problem da izaziva potencijalne protivnike u elitnoj MMA promociji. Nekadašnji prvak u kategorijama do 66 i 70 kilograma izjavio je da misli da bi mogao da pobedi i trenutnog šampoina u velteru (do 77 kg) i postane prvi čovek u istoriji UFC sa titulama u tri kategorije.

Povezano:

Usman je jedan od najdominantnijih boraca današnjice i ima skor 19-1 u profesionalnim mečevima, a otkad je debitovao u UFC 2015. godine ostvario je 14 trijumfa. Četiri puta je branio pojas u velteru – protiv Kolbija Konvingtona, dvaput protiv Horhea Masvidala i protiv Gilberta Burnsa.

Sviđa mi se što sam jedini koji je prekidima došao do dve titule. Borio bih se i za titulu u kategoriji do 77 kg, ‘spalio’ bih i Usmana. Imao bih tri nokauta u tri borbe za titulu u tri kategorije. Taj meč treba da se organizuje”, izjavio je 33-godišnji Konor Mekgregor, koji u 2021. godini ima dva poraza – oba od Dastina Poarijea.

Koga ćeš ti ‘spaliti’? Bolje ti je da ćutiš pre nego što pozovem Poarijea, Dijaza ili Habiba da te opet završe”, odgovorio mu je 34-godišnji Nigerijac Kamaru Usman.

Komentari

Vaš komentar