Konor se pravda: U januaru nisam ni razmišljao o Dastinu

Borilački sportovi 8. jul. 202117:002 komentara
Podeli:
Conor McGregor
Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Najpopularniji MMA borac današnjice Konor Mekgregor će se u noći između subote i nedelje po treći put u karijeri boriti protiv Amerikanca Dastina Poarijea i pokušaće da dobije „majstoricu“ protiv borca iz Luizijane. Gvoreći o njihovom poslednjem okršaju, u kojem je u januaru Poarije nokautirao Irca, Mekgregor je rekao da nije bio koncentrisan na protivnika i da je već razmišljao o narednoj borbi.

Poarije (32) i Mekgregor (takođe 32 godine) dvaput su se sastajali u prošlosti – Irac je slavio nokautom u prvoj rundi 2014. godine, a Poarije mu se revanširao u januaru 2021. godine pobedivši ga tehničkim nokautom u drugoj rundi. Predstojeća borba će, baš kao i prethodna, biti održana u lakoj kategoriji (do 70 kg).

Povezano:

Prethodni put nisam ni razmišljao o Poarijeru – bilo mi ga je žao. Gledao sam preko njega na borbu sa Manijem Pakjaom, koju je trebalo da imam. Ulazim u predstojeći meč sa ciljem da ga ubijem. Ulazim sa opakim namerama. Šta da kažem, nameravam da ga nokautiram“, izjavio je 32-godišnji Konor Mekgregor.

Ja sam inače fin momak, ali uvek treba ramišljati kako se to prenosi na posao. Kada je biznis u pitanju, ja sam nemilosrdan. Bez obzira na sve, u poslu sam krvoločan. Nekada je teško boriti se sa čovekom lice u lice, a potom otići kući i držati flašicu deci dok jedu“, rekao je nekadašnji prvak UFC u perolakoj i lakoj kategoriji.

Priredba UFC 264, na kojoj će glavna borba biti Poarije – Mekgregor, biće održana u punoj „Ti-Mobajl areni“ u Peradajzu, delu Las Vegasa, a kapacitet je oko 20 hiljada mesta.

U nekim od ostalih borbi sastaće se Stiven „Vonderboj“ Tompson i Gilbert „Durinjo“ Burns u meču velter kategorije, Šon O’Meli i Kris Mutinjo u bantam kategoriji (do 61 kg).

Komentari

Vaš komentar