Konor se vrlo brzo oporavlja, u oktagonu do kraja godine?

Podeli:
Konor Mekgregor
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Nekadašnji prvak UFC u dve kategorije Konor Mekgregor nije u najboljoj formi u poslednje vreme – irski borac je u svom poslednjem izletu u UFC oktagon doživeo prelom noge, koji mu je doneo poraz protiv Dastina Poarijea.

U finišu prve runde Mekgregoru je pukla kost u nozi i onemogućila ga da nastavi, a borac iz Luizijane je na taj način pobedio u „trilogiji“ protiv Konora jer je dobio dva od tri međusobna meča.

Povezano:

Izgleda da se Konor vrlo lepo oporavlja. Pitanje je kada će opet početi da zadaje udarce povređenom nogom. Ako bude spreman da podnese udarce na toj nozi, a deluje da sve ide u dobrom smeru, mogli bismo da ga vidimo u borbi pre kraja godine“, izjavio je presednik UFC Dejna Vajt.

Konor Mekgregor (33) je nekadašnji prvak UFC u perolakoj (do 66 kg) i lakoj (do 70 kg) kategoriji. Međutim, najpopularniji MMA borac planete je u poslednja četiri meča triput poražen – dvaput od Poarijea i jednom od Habiba Nurmagomedova.

Njegova karijera obeležena je često nedoličnim ponašanjem van sportskih borilišta, a u poslednjem incidentu na javnom mestu Mekgregor se na dodeli MTV nagrada sukobio sa reperom poznatim pod imenom Mašin Gan Keli.

Komentari

Vaš komentar