Masvidal: Kad osvojim pojas, hoću trilogiju s tom osobom

Borilački sportovi 7. apr. 202114:452 komentara
Podeli:
Masvidal Usman
Jeff Bottari/Zuffa LLC via USA TODAY Sports

Horhe Masvidal uveren je u to da će ovoga puta savladati Kamarua Usmana i da će postati UFC šampion u velter kategoriji.

Borba Masvidala (35-14 MMA, 12-7 u UFC) i Usmana (18-1 MMA, 13-0 u UFC) održaće se 24. aprila u okviru priredbe UFC 261.

Povezane vesti

Prošlog jula Masvidal se borio s Usmanom i izgubio, ali je imao samo šest dana za pripremu, jer je zamenio Gilberta Burnsa u poslednji čas. Amerikanac – čiji je otac Kubanac, a majka Peruanka – već je i ranije govorio da nije imao dovoljno vremena za pripremu.

„Sada neću skinuti devet kilograma za šest dana, bio sam samo na vodi. Već sad zaostajem samo tri i po do četiri kilograma do potrebne težine. Na potpuno drugi način sad mogu da skidam težinu i uverem sam da će to biti odlučujući faktor“, kaže 36-godišnji Masvidal.

U prošloj borbi Usman je slavio jednoglasnom odlukom, ali Masvidal već planira i treći duel.

„Kada pobedim u revanšu, definitivno želim trilogiju, ne želim da završim na 1-1 s tom osobom. To se neće desiti“, samouveren je Gamebred.

Masvidal kaže da ovoga puta nema izgovora i očekuje titulu.

„Kakav će osećaj biti kad osvojim pojas? To će biti kruna svega što sam uložio u ovaj sport. Spavaću i sanjaću onako kako želim kada osvojim titulu. Zato – hajde, hajde da vidimo šta će biti“, zaključuje Masvidal.

Komentari

Vaš komentar