Povjetkin: Deset godina nisam liznuo alkohol

Podeli:
Richard Heathcote, Getty Images

Aleksandar Povjetkin, nekadašnji prvak WBA verzije u superteškoj kategoriji, u izjavi za ruske medije priznao je da u novogodišnjoj noći neće popiti ni čašu šampanjca.

U nastavku intervjua Rus je objašnjavao razloge ovakve odluke, podsetivši da mu je zdrav život omogućio i dužu karijeru.

Uopšte ne pijem. Shvatio sam da mi je to nepotrebno. Nisam pio više od deset godina. Pogledajte samo koliko je loših dela učinjeno u stanju opijenosti. Nemam želju za tim”, rekao je Povjetkin.

Povezane vesti

U međuvremenu je potvrđeno da će se revanš meč između snažnog Rusa i Dilijana Vajta održati do kraja marta. To je izjavio sam Povjetkin, koji je dobio prvi meč nokautom u petoj rundi.

Inače, Aleksandar je pružio šansu Vajtu da se revanšira još u novembru, ali je pred sam meč dobio pozitivan nalaz na koronavirus, pa je čak završio i u bolnici. Bilo je priče da će se revanš održati u januaru, međutim, Povjetkinov stručni štab je izrazio zabrinutost da se 41-godišnji as neće pripremiti dovoljno dobro za taj obračun.

Sam Povjetkin je nedavno u intervjuu za TASS potvrdio da je već započeo sa treninzima za predstojeći meč.

Trenutno je sve u redu. Započeo sam sa trčanjem i narednih nekoliko dana u dvorani radićemo na jačanju noga. Za sada je sve po planu”.

Eventualna nova pobeda nad Britancem, dala bi Povjetkinu šansu da izađe na megdan trenutnom vladaru ringa među superteškašima, Tajsonu Fjuriju.

Komentari

Vaš komentar