Povredio se slaveći nokaut: „Ja sam idiot“ (VIDEO)

Podeli:
Terrance McKinney
REUTERS / Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Američki MMA borac Terens Mekini imao je debi iz snova u elitnoj promociji UFC – na priredbi UFC 263 u Glendejlu nokautirao je rivala posle samo sedam sekundi, a potom je energično krenuo da proslavlja pobedu. Međutim, 26-godišnjak je prilikom slavlja povredio nogu.

Mekini, borac lake kategorije (do 70 kg) ekspresno je savladao Metar Frevolu, a zatim se popeo na ogradu oktagona i skočio unazad. Kada se prizemljio, poklekao je i uhvatio se za nogu.

UFC:

Kada me je zabolelo, pomislio sam ’Čoveče, kakav sam idiot.’ Hteo sam da se popnem na ogradu i tamo malo sedim, ali sam se usred toga setio da je takva vrsta proslave zabranjena. Onda sam brzo skočio unazad i nisam bio koncentrisan, pa sam nezgodno doskočio“, izjavio je Terens Mekini.

Pokušavam da budem novi Konor Mekgregor, imam eksplozivnost i snagu koji su potrebni za atraktivne poteze. Mogu da postignem efekat koji je i on postigao“, rekao je Amerikanac pred kojim deluje da je svetla MMA budućnost i koji u profesionalnim MMA borbama ima skor od 11 pobeda i 3 poraza.

 

 

 

Komentari

Vaš komentar