Rouz odgovorila Dejni: Gluposti, spremna sam za pojas

Borilački sportovi 22. dec. 202018:001 komentar
Podeli:
Rose Namajunas
Mike Stobe/Getty Images

Ljubitelje UFC nedavno je iznenadila izjava prvog čoveka organizacije Dejne Vajta, koji je govoreći o budućnosti ženske slamka kategorije izjavio da Rouz Namajunas ne želi meč za ponovno osvajanje pojasa prvaka u toj diviziji.

Namajunas je trenutno prva izazivačica u ženskoj kategoriji do 52 kilograma, a svi očekuju da će ona biti naredna protivnica prvakinji Veili Dženg iz Kine. Ipak, sama Namajunas opovrgla je izjavu koju je Vajt dao medijima.

Znam da svi prate MMA vesti, ali očigledno je došlo do nekog nesporazuma u vezi sa mojom narednom borbom. Ne znam, to me ne brine uopšte. Ne znam šta se dešava, samo znam da sam spremna da se borim i da navijači žele da me vide. Možda postoji neka pogrešna pretpostavka da sam mentalno slaba i da ne mogu da podnesem šampionski pritisak. To nije istina“, izjavila je 28-godišnja Rouz Namajunas.

„Sasvim sam spremna, zbog takvih se stvari i borim. Ja najbolje funkcionišem kada sam pod velikim pritiskom“, rekla je Amerikanka, koja je šampionski pojas osvojila 2017. godine protiv Poljakinje Joane Adnžejčik.

Namajunas je poslednji put u UFC oktagonu bila u julu kada je u revanšu slavila protiv Džesike Andraž u sjajnom duelu, tako joj se osvetivši za poraz iz 2019. godine. U profesionalnim mečevima „Thug Rose“ ima skor od 9 pobeda (1 KO, 5 sabmišna) i 4 poraza.

Komentari

Vaš komentar