Sastali se Vajt i Nurmagomedov, vraća li se Habib?

Borilački sportovi 15. jan. 202118:55 > 19:061 komentar
Podeli:
Nurmagomedov
Photo by Isaac Brekken/Getty Images

Prvi čovek UFC Dejna Vajt i Habib Nurmagomedov, šampion u poluteškoj kategoriji, napokon su se sastali licem u lice u petak, u Abu Dabiju.

Amerikanac je dokumentovao taj susret na društvenim mrežama koji se dogodio na snimanju dokumentarca baš o Vajtu.

O MMA

Otkad je Nurmagomedov u oktobru objavio povlačenje posle UFC 254 priredbe, Vajt je više puta rekao da misli da će se dosad neporaženi Rus ponovo boriti.

UFC se u uslovima pandemije treći put vrati na „Ostrvo borbe“ u Abu Dabiju, a Amerikanac je želeo sastanak sa 32-godišnjim Rusom kako bi ga ubedio da se vrati.

„Kada sam napustio Abu Dabi poslednji put, nas dvojica smo se dopisivali u vezi sa time zašto bi trebalo da nastavi da se bori. Bio je izuzetno emotivan posle te poslednje borbe. Sada je imao vremena da se odmori, da razmisli i sve ostalo. Biće to razgovor od pet minuta. Mislim da će se boriti, ali videćemo, nećemo se raspravljati, više će to biti ’da’ ili ’ne“, rekao je Vajt.

Nurmagomedov, koji ma skor 29-0, povukao se zbog smrti oca, a Vajt je rekao da želi da 30. Habibova borba bude sa Konorom Mekgregorom, pod uslovom da Irac savlada Dastina Poarijea.

Komentari

Vaš komentar