Svi su sada bokseri: I Čed Oćosinko u ringu

Podeli:
Chad Johnson
REUTERS / Kirby Lee-USA TODAY Sports

Trend bokserskih egzibicija u kojima nastupaju poznate ličnosti sve više uzima maha, a poslednji u redu koji je najavio da će se oprobati među konopcima je i legendarni NFL igrač Čed Džonson, koji će nastupiti na boks-reviji u Majamiju, na kojoj će glavna borba biti održana između penzionisane legende Flojda Mejvedera i jutjubera Logana Pola.

Bio sam dobar u svemu što sam radio u životu, osim u golfu. Šestog juna ‘Svit Fit’ Džonson će biti u ringu i raditi ono što najbolje ume”, izjavio je Čed Džonson povodom vesti da će se oprobati u novom sportu. Njegov protivnik i dalje nije poznat.

Boks:

Flojd Mejveder, nekadašnji šampion sveta u peta kategorija, izaći će na megdan jutjuberu Loganu Polu u egzibicionom boks meču u Majamiju. Borba je zakazana za 6. jun na Hard Rok stadionu.

Čed Džonson bio je proslavljeni vajd-risiver u NFL 11 godina, šest puta je bio učesnik Pro-Boula, a četiri puta je bio biran u Ol-Pro timove. Najveći deo karijere sjajni vajd risiver proveo je igrajući za Sinsinati Bengalse, a poznat je i po promeni imena.

Džonson je 2009. godine pravno promenio ime u Čed Oćosinko (‚Osam pet‘ na španskom jeziku), kako bi odao počast broju 85 koji je nosio na leđima dok je bio igrač Bengalsa. Dve godine kasnije, kada je napustio tim, vratio je prethodno ime – Čed Džonson.

Komentari

Vaš komentar