Tajson uveren: Flojd će prebiti Jutjubera

Borilački sportovi 6. jan. 202122:192 komentara
Podeli:
Floyd Mejveder i Konor Mekgregor
REUTERS / Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports TPX IMAGES OF THE DAY

Bokserska ikona Majk Tajson nedavno je odradio revijalni meč sa još jednim veteranom, Rojem Džonsom Juniorom, i oduševio bokserski svet, a na jednoj od uvodnih borbi te priredbe publike je mogla da vidi duel Jutjubera Džejka Pola i nekadašnjeg NBA košarkaša Nejta Robinsona. „Gvozdeni“ Majk je tom prilikom pohvalio Pola zbog približavanja boksa mlađim generacijama, ali ipak nema sumnje da su profesionalni bokseri daleko iznad poznatih ličnosti koje se sve češće okušavaju u ovom borilačkom sportu.

Dvadesetog februara će se u takođe revijalnom meču boriti nekadašnji svetski šampion u pet kategorija Flojd Mejveder i brat Džejka Pola, takođe megapopularni Jutjuber – Logan Pol.

Flojd će prebiti Logana j*** te, ali će biti dobra borba jer će Logan uzvraćati. Možda će mu dozvoliti da mu zada par udaraca, da bi bila dobra predstava za publiku. Kada dvojica muškaraca ulaze u ring uvek postoji opasnost. Sve može da se dogodi“, izjavio je Majk Tajson.

Da vam kažem nešto o Flojdu – šta kod da čujete o njemu, znate da je on uvek u sali. On je zavistan od treninga. Povukao se, ali nije prestao da trenira, ne može da odoli. On se ne drogira, trening je njegov heroin“, rekao je 54-godišnji Tajson, koji i dalje drži rekord kao najmlađi šampion sveta u teškoj kategoriji u bogatoj istoriji ovog sporta.

Majk Tajson je posle meča sa Rojem Džonsom Juniorom, koji je završen kao remi, najavio nove duele sa legendarnim veteranima boksa, a čitav će prihod sa tih događaja ići u humanitarne svrhe.

Mejveder se povukao 2015. godine, ali se 2017. vratio u ring kako bi imao meč sa nekadašnjim UFC šampionom u dve kategorije Konorom Mekgregorom. Mejveder je taj meč sa MMA borcem lako rešio u svoju koristi, pa ima savršen skor od 50 pobeda u 50 profesionalnih mečeva.

Komentari

Vaš komentar