Bivši vlasnici Kingsa uložili 880.000 na Mejvedera

Podeli:
Getty Images/Matthew Lewis

Do velike borbe između Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora ostalo je desetak dana, pa sve u vezi sa njom privlači veliku pažnju. Takav slučaj je sa braćom Maluf, koji su uložili ogromnu sumu novca na Mejvedera, a prihod planiraju da daju u humanitarne svrhe.

Gavin i Džo Maluf, nekadašnji vlasnici Sakramento Kingsa, poprilično su sigurni u Mejvederove šanse za pobedu u Las Vegasu. Njih dvojica su tako uložili 880.000 dolara na pobedu američkog boksera koji je u dosadašnjem delu karijere upisao 49 pobeda bez poraza.

Veruje se da do sada nikada nije viđena veća uplata, a zanimljivo je da su braća Maluf najavila da će u slučaju dobitka novac uplatiti u humanitarne svrhe. Međutim, nisu pojasnili da li će uplatiti ukupnu sumu ili 160.000 dolara, koliko će dobiti preko sume koliko su uplatili.

Imamo veliku priliku da pomognemo mnogom ljudima u humanitarnim organizacijama i zato smo se odlučili na ovakav potez. To je zanimljiv način da uživamo u borbi, a takođe da promovišemo naše proizvode“, istakao je Gavin Maluf.

Braća Maluf su bili vlasnici Kingsa od 1998. do 2013. godine, kada su prodali franšizu. Nedavno su se vratili u svet sporta, pošto su postali manjinski vlasnici Las Vegas Golden Najtsa, koji će debitovati u NHL za nekoliko meseci.

Borba između Mejvedera i Mekgregora na programu je 26. avgusta, a moći ćete da je pratite u direktnom prenosu na Sport klubu.