Borovčanin: Poznat napadač na sudiju Vučićevića

Vesti borilački sportovi 22. okt. 201819:07 > 19:10
Podeli:
Bokserski savez Srbije

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin potvrdio je za Sportski žurnal da je u Novom Sadu napadnut sudija Aleksandar Vučićević i da ga je napao Milenko Tomić.

Kako prenosi Sportski žurnal, predsednik Bokserskog saveza Srbije potvrdio je za ovaj list da je Milenko Tomić nokautirao sudiju Aleksandra Vučićevića nakon meča prvog kola Bokserske lige Srbije između Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca.

Nakon meča, neko iz publike je prišao sudiji Vučićeviću i klasično ga nokautirao nakon čega je nastala opšta tuča u stonoteniskoj sali SPENS.

Ishod meča između Vojvodine i Radničkog odlučio je duel u super teškoj kategoriji između Dušana Veletića i Stefana Jovanovića. U drugoj rundi je nakon guranja Jovanović je pao i povredio ruku nakon čega nije nastavio meč, a sudija je diskvalifikovao Veletića i Radnički je slavio sa 10:6. Kako prenosi Žurnal, diskvalifikacija je bila povod za napad na sudiju.

Predsednik BSS Nenad Borovčanin za Žurnal je potvrdio da je napadač na sudiju Milenko Tomić, sportski radnik iz Bijeljine čiji je bokser Dušan Veletić pozajmljen Vojvodini. Borovčanin je najavio da će tražiti da odgovorni za incident budu procesuirani.