Još ima karata za meč Vajlder – Fjuri

Podeli:
Getty Images/Victor Decolongon

Dugo čekani dvoboj između Tajsona Fjurija i Dionteja Vajldera u Los Anđelesu, smatran je za jedan od najvećih bokserskih događaja godine. Međutim, sve su prilike da od spektakla zakazanog za 1. decembar neće biti ništa.

Bar ne na tribinama, pošto će u dvorani biti mnogo slobodnih mesta, čak i onih najjeftinijih, po ceni od 77 dolara.

Vajlder i Fjuri su i dalje neporaženi i logično je da obojica za sebe misle da su „kraljevi” teške kategorije. Zato se prvog dana decembra očekuje žestoka bitka, ali je očigledno da navijači ne misle tako, bar sudeći po dosadašnjoj kupovini ulaznica. Još uvek mogu da se nađu karte za sve nivoe, pa čak i one najjeftinije, po ceni od 77 dolara.

Inače, kapacitet „Stejpls Centra” na bokserskim mečevima iznosi 20 hiljada mesta. Organizatori se ne predaju i smatraju da će dvorana biti dupke puna. U isto vreme, pominju se i ogromne svote novca za mesta uz sam ring, pa se čak procenjuje da će „VIP stolica” u prvom redu koštati 150 hiljada dolara!

A svi oni koji će u Americi želeti da gledaju meč preko TV ekrana, izdvojiće 70-tak dolara, pa su im juče organizatori uputili zanimljiv predlog:

Dođite i gledajte meč uživo. Taman vam treba toliko novca da zauzmete svoje mesto u dvorani”, stoji u poruci.

Poznato je da je Fjuri izazvao Vajldera u borbi za naslov šampiona WBC verzije u superteškoj kategoriji, ali i to da će se pobednik ovog dvoboja boriti sa još jednim šampionom iz Velike Britanije, Entonijem Džošuom.