Vajlder poručio Vajtu: Kad se sretnemo biće lak nokaut

Podeli:
Al Bello, Getty Images Sport

Deontej Vajlder poručio je Dilijanu Vajtu da će ga veoma lako nokautirati ako se ikada nađu oči u oči u ringu.

Al Bello, Getty Images Sport

Dilijan Vajt na sve strane se žali kako mu je Svetska bokserska organizacija uskratila pravo da se suoči sa Deontejem Vajlderom i tvrdi da je zaslužio pravo da bude prvi izazivač Vajdelru u borbi za pojas u teškoj kategoriji.

Nije se dugo čekalo na Vajlderov odgovor. Amerikanac tvrdi da je Vajt „opsednut“ njime, ali je iskoristio i priliku da se ponovo požali na tretman pred meč sa Oskarom Rivsom u O2 areni 20. jula.

Vajdera u toku ove godine očekuje borba sa Luisom Ortizom, ali i revanš sa Tajsonom Fjurijem. Na Vajtove prozivke, Vajlder kaže da bi on za njega bio laka meta jer u potpunosti odgovara njegovom stilu.

„Nemam pojma kada bi do borbe sa Vajtom moglo da dođe, ali kada god to bude nokautiraću ga bez problema. To je činjenica, njegov stil je savršen za moj stil. Mnogo ljudi kaže da sam ja divlji, ali on je taj čiji je stil borbe takav. Dilijan Vajt ima divlji stil i to mi se dopada. To bi za mene bila laka borba, lagani nokaut. Neka Bog pomogne svim tim Britancima, nadam se da ćemo se sresti u ringu“, poručio je Vajlder.

„Moj jedini cilj u ovom trenutku je da ujedinim pojaseve. Ljudima ne treba da bude žao Vajta. Sam je sebe doveo u ovu poziciju. Mogao je da se bori za ovu titulu, ali on je izabrao da ide dužim putem i to ga je na kraju oteralo u ‘rupu’. Pokušavam to da razumem, ali nije mi jasno zašto na kraju plače da ga WBC ne voli. Taj tip je opsednut razmišljanjima o meni. Brate, koji je tvoj problem. Imao si svoje šanse, nisi ih iskoristio i to je to“, poručio je Amerikanac.