"Ako pobedim, hoću s Adesanjom i ni sa kim drugim"

Vesti borilački sportovi 25. jul. 202010:13 > 10:15
Podeli:
Getty Images/Handout

Britanac Daren Til veruje da zaslužuje priliku da se bori za titulu u srednjoj kategoriji.

Pobednik duela Til – Vitaker na “Ostrvu borbe“ u subotu verovatno će se boriti za titulu u srednjoj kategoriji, moguće pre kraja godine. Britanac veruje da bi on trebalo da bude izazivač Israelu Adesanji, koji je prošlog oktobra savladao Vitakera.

Povezano

“Ova borba završava se tako što ga ja nokautiram. Kada to vizualizujem, kada zamišljam, nikada ne vidim da on mene nokautira. Važno je, želim pobedu i borbu sa Adesanjom, ali u ovom trenutku ulažem svaki atom energije, duha i duše u predstojeću borbu. Pogledajte moju biografiju, zaslužujem borbu za titulu“, ističe 27-godišnji momak iz Liverpula i dodaje:

“Nikada nisam vodio kampanju, ali osećam da se zvezde polako slažu. Kuda sad? Unazad? Gledam napred. Ako pobedim Vitakera, neću da čujem nijedno drugo ime osim Adesanjino“.

Sa druge strane, prošlo je devet meseci otkad je 29-godišnji Vitaker ušao u UFC oktagon.

“Samo sam provodio mnogo vremena s porodicom. Vodio decu u vrtić, dolazio po njih, pravio im sendviče sa puterom od kikirikija. Sve te male stvari koje obično ne mogu da radim. Dopada mi se način na koji sam se spremio za predstojeću borbu“, kaže naglašava Australijanac.

Borba je na programu u subotu na nedelju od 5.00 po srednjoevropskom vremenu.