Loznica se povukla, Radničkom titula!

Podeli:
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ne može bez skandala u bokserskom sportu. U majstorici za titulu prvaka Srbije na Gradskom trgu u Smederevu, rukovodstvo Loznice povuklo je ekipu pri rezultatu 6:0 za Radnički nezadovoljno suđenjem. Borci sa Crvenog krsta službeno su dobili preostale četiri borbe i postali deseti put prvaci države.

BSS

Lozničani su od početke meča bili nezadovoljni deljenjem pravde. Sve je kulminiralo posle treće borbe u velter kategoriji (69 kilograma) između njihovog borca Adema Fetahovića i Rusa Vahida Abazova, koji boksuje za Radnički. Još jedan Rus Pavel Fedorov u drugoj borbi u kategoriji do 63 kilograma bio je bolji od Nenada Jovanovića.

Bura je pokrenuta već prvog duela između u pero kategoriji (do 57 kilograma) kada je po mišljenju sudija Veljko Gligorić bio bolji od Lozničanina Semiza Aličića. Strasti nisu mogle da se smire i sve se okončalo na nepopularan i tužan način.

Povezano

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija ljudi iz Bokserskog saveza Srbije i da li će i ko odgovarati zbog ovakvog završetka sezone.