Todorović za Nova S: Još sam u ludilu, tek ću shvatiti

Podeli:
Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Srpski MMA borac Duško Todorović uključio se uživo u jutarnji program televizije Nova S, neposredno pošto je na impresivan način debitovao u najjačoj svetskoj MMA promociji – UFC. Govorio je o nokautu protiv Dikvona Taunzenda i osećaju koji takav trijumf donosi.

Todorović je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi posle dominantne predstave i u „stend-apu“ i u parteru.

Nisu se još slegli utisci, još sam u nekom ludilu. Mislim da će to kroz par dana tek doći, da će mi biti jasno šta se desilo. Ima mnogo čestitki i komentara, sada odgovaram samo bližim prijateljima i porodici, a onda ću i svima ostalima„, izjavio je 26-godišnji Duško Todorović.

Uvek postoji pozitivna trema i iščekivanje da duel počne, ali kada počne nema tu straha. Bio je to taktički dobro odrađen meč, moj tim je imao dobar plan i strategiju. Protivnik je dosta izdržljiv i snažan. U drugoj rundi sam odlučio da odvedem borbu u parter, nisam hteo da dopustim da odemo u treću rundu, da se tu umorim„, rekao je član MMA i BJJ kluba „Sekutor“.

Idem na mali odmor da se oporavim od povredica i da pružim telu šansu da se oporavim. Godinu dana sam bio u trening kampu, nismo stajali sa treninzima. Morali smo da budemo spremni. Sada ću uzeti pauzu od dve nedelje, da probam da se osvrnem malo na druge stvari. Nakon toga se vraćamo u salu i idemo sve po starom„, zaključio je Todorović, koji sada ima savršeni skor od 10 pobeda u isto toliko profesionalnih MMA mečeva.