Konor daje poštovanje: Čestitke i saučešće za Habiba

Podeli:
Harry How, Getty Images Sport

Još jedna dominantna predstava i povlačenje iz sporta doveli su ruskog MMA borca Habiba Nurmagomedova u centar sportskih zbivanja, a povodom tog meča oglasio se i Habibov veliki rival Konor Mekgregor.

Avarin je slavio posle dominantne predstave i „trougla“ početkom druge runde, a potom se u dirljivom obraćanju medijima povukao iz sporta.

Povezano

Dobar nastup, Habib. Ja ću nastaviti. Moje poštovanje, ali još jednom i moje saučešće zbog smrti tvog oca tebi i tvojoj porodici. Iskreno tvoji, porodica Mekgregor“, napisao je Konor Mekgregor na svom Tviter profilu.

Nurmagomedovi i Mekgregor su se borili krajem 2018. godine, a ruski borac je dominantno slavio. Duel su obeležili brojni incidenti van oktagona, pre i posle borbe, a Irac nije propuštao prilike da na sve dostupne načine izvređa Nurmagomedova promovišući borbu. Posle tog duela Habib je pokušao da se fizički obračuna sa Mekgregorovim timom, pa je zbog toga suspendovan na više meseci od strane UFC.

Borac iz Kramlina je dogovorio meč sa Dastinom Poarjeom, a spekuliše se da bi taj duel mogao da bude za šampionski pojas, budući da ga je posle pobede nad Gejdžijem Nurmagomedov upraznio.

Mekgregor je u prošlosti bio prvak UFC u perolakoj (66 kg) i lakoj (70kg) kategoriji.