"Vratiće se Habib, kada ga majka bude videla…"

Podeli:
Francois Nel/Getty Images

Nekadašnji komentator, sportski novinar i bloger Vasili Utkin smatra da Habib Nurmagomedov neće moći bez borbi i da će se sigurno vratiti u UFC oktagon.

Posle emotivne pobede nad Džastinom Gejdžijem u drugoj rundi, Habib Nurmagomedov je objavio da se neće više boriti. On je tokom 2020. godine izgubio oca Abdulmanapa koji je bio i njegov trener i borba protiv Gejdžija mu je bila najetža u karijeri. Ruski borac je rekao da je dugo razgovarao sa majkom koja nije želela da se on bori bez oca.

Povezano

 „Siguran sam da će se Habib vratiti. Tačno je da je objasnio svoje povlačenje i da je obećao majci. Sve majke vole svoju decu. Međutim na dan kada Habibova majka vidi da je njenom sinu loše bez borbi, on će se sigurno osećati loše jer se to dešava svakom sportisti, ona će se predomisliti. Onda će mu dozvoliti da se vrati. Onda će ići u 30. borbu u čast oca„, poručio je Utkin.

On smatra da se borba neće desiti sigurno, ali ne dovodi u pitanje povratak Nurmagomedova.

Neće to biti promena odluke, to će biti nastavak Habibovog odnosa sa porodicom, koji je, kao što smo videli je veoma veoma poseban. Večno će se sećati Abdulmanapa„, zaključio je Utkin.

Nurmagomedov inače ima svih 29 pobeda u UFC karijeri i nikada nije izgubio, a dosta se govorilo da bi on mogao da uđe u ring sa Flojdom Mejvederom.