Džojs: Nadmudriću Dubou

Podeli:
REUTERS/Action Images/Adam Holt

U subotu je na programu veliki sveengleski okršaj u teškoj kategoriji između Danijela Duboe i Džoa Džojsa. Duel ćete moći da gledate od 20 i 35 na Sport Klubu 3.

Danijel Duboa do sada ima skor 15-0, a takođe je ostvario 14 pobeda nokautom. Džojs na drugoj strani ima 11 pobeda, 10 nokautom i nije poražen u profesionalnom ringu. Kladionice predost daju Duboi.

Povezano

 „Duboa ima sličan nokaut skor kao i ja, sve obara nokautom, imao je nekoliko borbi protiv slabijih boraca i nije se borio na istom nivou kao i ja. Međutim on snažno udara i biću spreman za taj izazov. Imam više iskustva od njega ukoliko ne budem bio nokautiran u prve tri ili četiri runde moje iskustvo će doći do izražaja„, rekao je Džo Džojs.

On jeste moćan, ali nema mentalne mogućnosti i iskustvo koje ja imam. Bio je na Olimpijskim igrama za mlade, ali sam ja bio na pravim Olimpijskim igrama. Najveća pobeda mu je protiv Nejtana Gormana, ali to nije bio taj Gorman„.

Džojs veruje da može da dobije ovaj duel na poene i ubeđen je da neće pasti posle samo nekoliko rundi što je bio slučaj sa ranijim Danijelovim protivnicima.