Konor: Teško mi je…; Poarije: Ja sam šampion!

Podeli:
Handout/Getty Images

Irski borac Konor Megregor razočaran je posle poraza od Dastina Poarijea, dok Amerikanac ističe da je njihova borba bila kao za titulu.

Konor je nokautiran početkom druge runde od strane 32-godišnjeg Amerikanaca u glavnoj borbi UFC 257 večeri u Abu Dabiju.

Povezane vesti

Teško mi je zbog poraza„, rekao je Mekgregor i dodao da nije mogao protiv lou kikova protivnika:

Moja noga je potpuno ‘mrtva’. Iako sam mislio da će biti u redu jednostavno mišić na prednjoj strani noge je veoma loše. Nisam izdržao. Čestitam Dastinu, veoma sam srećan zbog njega„.

Na pitanje novinara o daljim planovima, kontroverzni Irac je istakao:

Napraviću drugačiji pristup u sledećem delu trilogije sa Dastinom. Jednostavo, sa lou kikovima se ne trba šaliti. Udarao me je izuzetno snažno po nogama, to još nisam doživeo„.

Poarije, na drugoj strani, nije krio sreću zbog revanša velikom rivalu, koji ga je dobio u prvom okršaju 2014. godine u Las Vegasu.

Sada je 1:1. Možda ćemo morati da se borimo ponovo. Ipak, bez obzira na sve, izuzetno sam zadovoljan. Ovo je bilo isto kao borba za titulu. Smatram sebe šampionom!„, poručio je sjajni borac.

Poarije je ostvario 27. pobedu u karijeri, uz šest poraza, a zanimljivo je da je sačuvao oreol nepobedivosti u revanšima. Očekivano je da će dobiti šansu da se bori za pojas u lakoj kategoriji.

Mekgregor sada ima skor 22-5, a od njega se očekuju još dva meča ove godine.

Komentari

Vaš komentar