„Masvidal kao za..ban, a nema ga nigde, krije se, očajan je“

Podeli:
Kolbi Kovington
Photo by Steve Marcus/Getty Images

Američki borac Kolbi Kovington ističe da nije on taj zbog kojeg još nema dogovora o borbi sa Horheom Masvidalom.

Već neko vreme spekuliše se o toj borbi, Kovington kaže da je verbalno pristao na borbu, ali da mu se niko iz UFC nije potom javio sa bilo kakvim novim vestima.

Povezane vesti

„Sa moje strane je sve u redu, spreman sam, pristao sam i čovek sam od reči. Pojaviću se i radiću ono što najbolje znam – pobediću se i jako ću se boriti, biće to šou za navijače širom sveta“, kaže Kovington, koji u karijeri ima skor 16-2, a 11-2 u okviru UFC organizacije.

Masvidal (35-14 u MMA, 14-8 u UFC) poslednji put se borio u julu, kada je izgubio od Kamarua Usmana, zasad se nije oglašavao o potencijalnoj borbi sa Kovingtonom.

„Taj tip (Masvidal) nema opcije. On misli da će se boriti sa Konorom Mekgregorom, hoće i laku borbu sa Nejtom Dijazom, došao je do tačke da je očajan. Ne želiš da se boriš sa svetskim brojem jedan? Ja sam broj 1. Gde je on sada? Niste čuli ni ‘mu’ od njega, potpuno je utihnuo. Ta borba će pokazati istinu, izgubiće svu svoju uličnu reputaciju. On kao važi za nekog za..banog tipa, a nema ga nigde“.

Kovington i Masvidal nekada su bili najbolji prijatelji, trenirali su i živeli zajedno, ali je došlo do sukoba i Kovington je napustio American Top Team, u okviru kojeg su zajedno trenirali skoro deceniju.

„Postoji razlog zašto ne želi da se bori sa mnom, iskusio je već tu borbu i zna kako se ona završava. Ne želi da se osramoti pred celim svetom, pa se sada krije. Iz UFC su mi i rekli da će biti teško jer on ne želi tu borbu, ne odgovara mu borac mog stila. On je slomljen, prosek“, zaključuje 32-godišnjak iz Kalifornije.

 

Komentari

Vaš komentar