Džošua ljut: Prevaranti, iskoristili ste moje ime

Vesti borilački sportovi 19. maj. 202121:30 > 20. maj. 2021 8:00
Podeli:
Al Bello/Getty Images

Tajson Fjuri je na sva zvona najavio veliku borbu protiv Entonija Džošue. Najavljeno je da će se Fjuri i Džošua boriti u Saudijskoj Arabiji 14. avgusta, ali…

Ali, došlo je do neočekivanih problema. Naime, sudskom odlukom je naloženo Fjuriju da mora da se bori protiv Dionteja Vajldera. Njih dvojica su imali dve borbe, u drugoj je Fjuri nokautirao Vajldera dok je prva završena nerešeno.

Vajlder je želeo revanš nakon poraza u prošloj borbi, ali je na kraju Fjuri odustao od pomenutog meča zbog borbe sa Džošuom. Sud u SAD smatra da se borba mora održati i to ne kasnije od 15. septembra, a svakako pre meča Fjuri – Džošua.

Pojedini portal se bave spekulacijama da bi Fjurijev tima mogao da ponudi novac Vajlderu da dozvoli da meč izmešu Fjurija i Džošue bude održan. Čak se navodi i cifra. Vajdler je spreman da dozvoli da se održi meč, pod uslovom da mu se uplati iznos od 20 miliona dolara.

Džošua koji je vlasnik WBA, WBO i IBF titule oglasio se na društevnim mrežama, na kojim je Tajsona Fjurija koji je vlasnik WBC trona i njegov menadžerski tim optužio se prevaru.

Sada se vidi kakvi ste prevaranti. Lagali ste navijače, uveravali da sledi spektakl, a sada ste osramotili boks. Iskoristili ste moje ime zbog sopstvenih interesa. Spreman sam da se borim sa bilo kojim šampionom, sa bilo kojim menadžerskim timom koji ume da radi svoj posao”, poručio je razočarani Entoni Džošua.

Komentari

Vaš komentar